Skip to content

Toscana

Toscana

Ahmed Ibrahim, de grondlegger van Toscana, is geboren in Egypte. Hij ging op zijn 15e naar Italië. Ahmed verteld “Daar kwam ik al snel in aanraking met de Italiaanse keuken. Ik ging naast mijn betaalde baan gratis werken bij een restaurant om daar alles van het vak te leren. Zo gedreven was ik. Binnen 2 jaar kon ik aan de slag als pizzabakker. Op mijn 23e vervolgde ik mijn horeca carrière bij het grootste restaurant in Turijn.”

En toen ontmoette Ahmed tijdens een vakantie in Nederland zijn huidige vrouw. “Ik verhuisde voor haar en kon vrij gemakkelijk aan de slag bij verschillende Italiaanse restaurants. Ik sprak immers toch de taal. Zes maanden lang probeerde ik van alles uit. Tot ik in de shoarmazaak van familie in Roosendaal stapte. Hoewel me dat makkelijk afging, had ik er geen plezier in. Mijn hart lag er niet.” Zo kwam Ahmed uit bij zijn eigen restaurant. Een unieke combinatie van Italiaans en shoarma. Door hem uitgedacht en gevoerd.

Bij Toscana is alles vers

In 2015 opende hij Pizzeria & Grillroom Toscana aan het Van Bergenplein in Etten-Leur. Zijn omgeving was sceptisch, omdat eerdere restaurants op die locatie niet slaagden. Maar Ahmed bouwde al snel een vaste klantenkring op. Waar hij begon als de goedkoopste in Etten-Leur, is hij nu het restaurant waar je komt voor gerechten van hoogste kwaliteit. Geen opgewarmde diepvrieslasagne, maar lasagne volledig gemaakt van verse ingredienten. Toscana heeft van alles op de menukaart: pizza, pasta, burgers, visschotels, shoarma, doner. Voor kinderen is er het kindermenu met leuke verrassing. Toscana heeft gerechten die je nergens anders vindt.

Met een franchiseformule komt een droom uit

Het Toscana concept werkt, want Ahmed opende kort na Etten-Leur in 2017 in Axel en in 2020 in Hoogerheide. Toch houdt het daar niet op. “Ik denk groot en wil altijd meer. Meer voor mijn klanten en meer mensen kennis laten maken met mijn passie voor het eten. Om zijn droom te kunnen realiseren is hij een franchise formule begonnen en hoopt hij landelijk steeds verder uit te kunnen rollen.

Toscana is op zoek naar franchisenemers

Ben jij de ondernemer die wij zoeken? Graag brengen wij jou in contact met deze mooie franchiseformule. Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact met ons op via telefoonnummer 085 401 1699 of via e-mail naomi@franchiseadviseur.nl.

Facts & Figures

Branche

Food & Horeca

Startjaar

2015

Type samenwerking

Full franchise

Aantal locaties

3

Investering

€ 75.000 – € 100.000

Inkoopverplichting

Bij contract leveranciers

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.