Skip to content

Tres Tapas

Franchise advies bij Tres Tapas

De groeistrategie bestaat uit groei met eigen locaties en franchise. De FranchiseAdviseur heeft vanuit Fase I de vereiste documenten opgemaakt en het vereiste fundament gelegd voor verdere groei. nu begeleiden we vanuit fase II de uitrol met de nieuwe franchisenemers en het hoofdkantoor. Bij Tres Tapas kun je onbeperkt tapas eten inclusief onbeperkt desserts voor een vast bedrag.

Wat doet De FranchiseAdviseur bij  Tres Tapas?

Opdracht: ontwikkelen franchiseformule.

We begeleiden de franchisegever bij de realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals contracten, handboek en strategische onderbouwing. Voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met franchisenemers en toeleveranciers. En we zitten bij franchisevergaderingen. We zijn sparringpartner van de directie vanTres Tapas. Het is een leuk en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formule ontwikkeling meegenomen worden. Aanvullend zetten we ook de DISC analyses in bij personeel en bij franchisenemers en kandidaat franchisenemers.

Franchisenemer worden Tres Tapas
Franchisenemer worden Tres Tapas
Franchise formule Tres Tapas
Tres Tapas gezellig eten
Tres Tapas

Facts & Figures

Branche

Food & Horeca

Startjaar

2015

Type samenwerking

Full franchise

Aantal locaties

6 eigen locaties en 3 franchise

Inkoopverplichting

80% bij contract leveranciers

Investering

Op aanvraag

Delen op social media

Ben jij de geschikt franchisenemer?

Ben je gastvrij en heb je affiniteit met de gerechten op onze menukaart? Houd je van aanpakken en vind je het een uitdaging om je eigen onderneming te runnen? Ben je oplossingsgericht en krijg je er energie van om onderdeel te zijn van een groter geheel met daarbinnen wel de vrijheid om zelf te ondernemen? En last but not least, heb je financieel inzicht en kan je goed sturen op cijfers? Bouw dan mee aan je eigen succes! Vul dan onderstaand informatie aanvraagformulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.