Ga naar hoofdinhoud

Tres Tapas

Franchise advies bij Tres Tapas

De groeistrategie bestaat uit groei met eigen locaties en franchise. De FranchiseAdviseur heeft vanuit Fase I de vereiste documenten opgemaakt en het vereiste fundament gelegd voor verdere groei. nu begeleiden we vanuit fase II de uitrol met de nieuwe franchisenemers en het hoofdkantoor. Bij Tres Tapas kun je onbeperkt tapas eten inclusief onbeperkt desserts voor een vast bedrag.

Wat doet De FranchiseAdviseur bij  Tres Tapas?

Opdracht: ontwikkelen franchiseformule.

We begeleiden de franchisegever bij de realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals contracten, handboek en strategische onderbouwing. Voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met franchisenemers en toeleveranciers. En we zitten bij franchisevergaderingen. We zijn sparringpartner van de directie vanTres Tapas. Het is een leuk en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formule ontwikkeling meegenomen worden. Aanvullend zetten we ook de DISC analyses in bij personeel en bij franchisenemers en kandidaat franchisenemers.

Tres Tapas heeft momenteel een 10-tal vestigingen en wil verder groeien. Vraag naar de mogelijkheden en stuur een email naar naomi@franchiseadviseur.nl of bel 085-401 1699.

 

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.