Skip to content

ViaViela

Het grootste gastouderbureau van Nederland: ViaViela

“It takes a village to raise a child”, opvoeden is iets dat je niet alleen doet. ViaViela begrijpt dat als geen ander. Zij geven ouders de handvatten om het samen te doen. Samen met een gastouder, samen met deskundigen en samen met al die anderen in de omgeving van een kind. Want het geluk van het kind, dat staat centraal. ViaViela faciliteert ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier, zonder te betuttelen. Halen het beste in hen naar boven en ondersteunen waar nodig.

Volg Gastouder bureau ViaViela ook via YouTube

Met zo’n 60 vestigingen zijn zij verantwoordelijk voor kwaliteit van de opvang van duizenden kinderen. Zij zorgen ervoor dat hun gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontplooien. Zij ondersteunen en faciliteren ouders en gastouders bij alles rondom de opvang. Dit doen ze onder meer met hulp van gastouderadministratie, online cursussen en andere internetapplicaties die ze zelf gebouwd hebben.

Werkzaamheden De FranchiseAdviseur bij ViaViela?

Operationele ondersteuning op het gebied van formule management oa op operationeel vlak maar ook bij controle op de documenten. Verbeteren van de samenwerking tussen franchisegever en franchisenemers. Begeleiding franchisegever en sparringpartner franchisenemers.

Wil je meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier of bel 085- 401 1699.

Facts & Figures

Branche

Zorg & Sport

Startjaar

2005

Type samenwerking

Full franchise

Aantal locaties

55

Entreegeld

Op aanvraag

Franchise fee

Op aanvraag

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Op aanvraag

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.