Skip to content

Frietmeester

Wil je een eigen frietzaak beginnen?

Wij hebben iets bijzonders voor je: Frietmeester, een bloeiende franchiseformule die draait om ambachtelijke friet van de beste kwaliteit.

Frietmeester is geen gewone frietzaak; het is een ervaring, een ode aan vakmanschap en gastvrijheid. Gelegen in het historische pand aan de Smedenstraat 18 in Deventer, dompelt Frietmeester klanten onder in de heerlijke wereld van handgesneden friet, gebakken in 100% plantaardige olie. Met daarbij een selectief aantal kwalitatieve snacks

Wat maakt Frietmeester uniek? Het gaat niet alleen om friet, maar om een complete beleving. De formule draait om kernwaarden zoals uitstraling, authenticiteit, opleiding/training en waardering van de fans. Bij Frietmeester gaat het om meer dan alleen eten; het gaat om het creëren van herinneringen en het delen van momenten met hun gasten.

Sfeer | Frietmeester | FranchiseAdviseur

Hoe ziet jouw start eruit?

Als je contact met ons opgenomen hebt krijg je de franchisebrochure van Frietmeester. In deze brochure vind je alle benodigde informatie om een eigen locatie te openen. Na het lezen van deze brochure nemen wij contact met je op. Ben je nog steeds geïnteresseerd dan plannen we een kennismakingsgesprek in met één van onze adviseurs. In dit kennismakingsgesprek kan je alle vragen stellen over deze franchiseformule. Uiteraard willen wij jou ook beter leren kennen. Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en ambities. Als er een goed gevoel is van beide kanten dan gaan we naar de vervolgstappen kijken.

Vul het contactformulier in om de franchisebrochure in de mail te ontvangen.

Bedrijfsvoering

De kernwaarden en kenmerken van Frietmeester:

  • Uitstraling: We streven naar een mooie, gezellige zaak op een goed bereikbare of unieke locatie, met een industriële en sfeervolle inrichting.
  • Authenticiteit: Frietmeester is een familiebedrijf met een rijke historie in de horeca, waarbij we onze eigen bereidingswijze hanteren en gasten geen maximale tijd aan het bezoek opleggen.
  • Opleiding/Training: Als franchisenemer profiteer je van trainingen en ondersteuning om vakkrachten en flexkrachten effectief te combineren.
  • Fans Waarderen: We zijn sterk in communicatie en hechten waarde aan een sociale en respectvolle omgang met zowel collega’s als gasten.

Om deel uit te maken van ons succesverhaal bij Frietmeester, zijn we op zoek naar enthousiaste ondernemers die dezelfde passie delen voor kwaliteit, ambacht en gastvrijheid. Als franchisenemer bij Frietmeester profiteer je van diverse voordelen, waaronder:

  • Uitgebreide ondersteuning: We begeleiden je vanaf de start tot succes. Met onze expertise en continue ondersteuning zorgen we ervoor dat je klaar bent voor een vliegende start en succesvol blijft groeien.
  • Bewezen succesformule: Frietmeester heeft zich bewezen als een succesvol concept met een groeiende klantenkring. Als franchisenemer profiteer je van een bewezen businessmodel en een sterke merkidentiteit.
  • Kwalitatieve producten en diensten: We werken alleen met de beste ingrediënten en materialen, zodat je altijd kunt rekenen op hoogwaardige producten en tevreden klanten.
  • Marketingondersteuning: Ons marketingteam staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het promoten van je zaak. We voeren zowel online als offline marketingcampagnes uit om je zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken.
Frietmeester Franchiseformule - De Franchiseadviseur

Heb je interesse in de Frietmeester-franchise?

Laat ons meer over jou weten! Vul het onderstaande formulier in. Je ontvangt dan de brochure van Frietmeester.

Naam(Vereist)