Skip to content

Bezoek Het FranchiseAdviseur Paviljoen op 11 en 12 oktober

Wij organiseren ook in 2024 in samenwerking met De Nationale Franchise Gids – De Nationale Franchise Beurs. De beurs wordt op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober a.s. gehouden bij Evenementenhal Gorinchem. Je vindt ons op Het FranchiseAdviseur Paviljoen, waar wij samen met enkele van onze cliënten voor je klaar staan om al je vragen te beantwoorden over ondernemen in franchiseverband. Ook staat ons team klaar om je te helpen bij het opzetten van een eigen franchiseformule.

Franchise is een hele grote sector in Nederland die al twintig jaar achtereen groeit, enkele cijfers op een rij:
• Ruim 750 formules actief uit alle branches
• 35.000 franchisevestigingen
• meer dan € 40 miljard omzet
• 390.000 werken in bij een franchiseformule

De Nationale Franchise Beurs is dé gelegenheid voor kandidaat-ondernemers om te onderzoeken welke formule het best bij je past. De beurs is breed opgezet met franchiseformules uit alle branches (horeca, food, dienstverlening en retail). In 2023 had de franchisebeurs zowel een recordaantal bezoekers als een record aantal standhouders. Daarnaast worden op beide beursdagen diverse evenementen georganiseerd zoals een doorlopend seminarprogramma, is er een pitch-plein, wordt het NK Lekkerste Eten georganiseerd, is er de verkiezing ‘Franchisenemer van het Jaar’, kan er een speeddate ingepland worden met de directeur van een grote formule en is er het overnameplein met ruim 100 ter overname beschikbare bedrijven, zowel franchise als zelfstandige bedrijven. Ook kun je gratis advies inwinnen bij de KvK, banken, crowdfunders, advocaten en consultants.

Kom langs bij het paviljoen van De FranchiseAdviseur

Op de beurs hebben wij een FranchiseAdviseur paviljoen. Op dit paviljoen zijn diverse franchiseformules aanwezig, zoals Bodytec Studio, Frietmeester, Jack & Jacky’s en AS Kwadraat. Tevens is Connexie aanwezig, een strategische partner die jou als franchisegever kan bij staan op het gebied van payroll en HR. Op ons paviljoen staan deze formules voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over ondernemen bij hun formule.

De FranchiseAdviseur staat o.a. startende formules bij in het opzetten van een succesvolle franchiseformule. Voor een succesvolle groei van je formule is het cruciaal dat het fundament stevig staat: documenten moeten beschreven zijn en de regels moeten helder zijn vastgelegd. Om als formule op de lange termijn succesvol te blijven, is het essentieel om voortdurend waarde toe te voegen. Daarnaast helpen wij oriënterende ondernemers graag in de zoektocht naar een passende franchiseformule. Wij onderzoeken o.a. of een franchisegever alle documenten en de structuur op orde heeft en of het verdienmodel helder is toegelicht.
Heb je hier hulp bij nodig? Dan ben je van harte welkom op Het FranchiseAdviseur-Paviljoen. Graag informeren wij jou over al onze diensten die wij aanbieden, denk aan een DISC-analyse en werving van franchisenemers. Om de franchisebeurs te bezoeken kun je hier een gratis entreebewijs bestellen.

We zien je graag op 11 en/of 12 oktober!

 

Wil je meer informatie over De Nationale Franchise Beurs? Neem direct contact met ons op: 085 401 1699 / naomi@franchiseadviseur.nl. Of vul onderstaand contactformulier in.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.