Skip to content

Complimenten aan de ondernemer

Onze grote complimenten aan de ondernemer. Aan alle ondernemers. De franchisenemers op de hoek, de horecaondernemers in de stad en de franchisegevers, groot en klein.

Nieuwe wereld

Al een jaar lang leven we in een nieuwe wereld. Ondernemers moeten plotsklaps opereren in een anderhalve meter samenleving. Mondkapjes en coronakapsels verschijnen in het straatbeeld. Restaurants, terrassen en cafeetjes verdwijnen juist. Deze nieuwe wereld vergt veel van alle ondernemers. Ze moeten flexibel zijn, inventief en ontzettend creatief. Alles om het hoofd boven water te houden.

Franchiseformules zetten alle zeilen bij

Aan de andere kant zijn er bedrijven die goed draaien. Erg goed juist. Waar bijvoorbeeld restaurants het ontzettend zwaar hebben, draaien supermarkten een recordomzet. De ene ondernemer heeft geen werk meer voor zijn personeel, de ander krijgt zijn planning niet rond.

Er zijn franchiseformules die alle zeilen moeten bijzetten om het hoofd boven water te houden, maar ook franchisegevers die hun franchisenemers moeten ondersteunen om de grote drukte aan te kunnen.

Veilig ondernemen

Afgelopen zomer mocht er weer wat meer. Er werd keihard gewerkt. Vol energie gingen ondernemers aan de slag. Op anderhalve meter, met spatschermen en extra desinfectie werd er veilig ondernomen. Maar dan gaat het weer mis. Opnieuw een lockdown.

Toch blijven de ondernemers krachtig. Ze houden hoop en bedenken van alles om toch omzet te kunnen behalen. Weliswaar veel minder dan normaar. Maar beter iets dan niets is vaak hun motto.

Complimenten aan de ondernemer

Hun adem moet lang zijn, hun doorzettingsvermogen groot. Wij willen vandaag, op de nationale complimenten dag alle ondernemers een compliment geven. Een heel groot compliment.

Want of u nu een kleine zelfstandige bent, een grote franchiseformule of de franchisenemer op de hoek, jullie zijn kanjers. Continue moeten jullie schakelen, protocollen volgen, nieuwe mogelijkheden creëren en vooral volhouden. Wij hopen dat iedere ondernemer snel weer kan doen waar hij goed in is. Ondernemen, met hart en ziel. Hou vol!

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.