Skip to content

Franchisegever worden: een verslag

Wilt u franchisegever worden? Dan zijn ervaringen van anderen prettig om te lezen. Afgelopen jaar hebben wij met veel plezier samengewerkt met Autorijschool Be Free. Deze franchisegever deelt graag zijn ervaring over het franchiseproces en onze samenwerking.

Franchisegever worden? Autorijschool Be Free aan het woord

Autorijschool eigenaar Pascal Brus was op zoek naar een franchiseadviseur die hem kon helpen bij het opzetten van zijn franchiseorganisatie. Hij wilde graag iets opzetten waar instructeurs zich thuis voelen. En dat kan bij autorijschool Be Free. “Ik wil franchisenemers een positieve reden geven om te gaan franchisen zodat ze zich prettig voelen bij de franchisesamenwerking.” Met een aantal toegevoegde waarden die kenmerkend zijn voor zijn formule, gaat dit zeker lukken.

Autorijschool zoekt nieuwe franchisenemers

Juridische franchisedocumenten

Via internet kwam Pascal bij De FranchiseAdviseur terecht. Hij verwachtte expertise. Als hij zijn succesvolle autorijschool ging uitrollen tot een franchiseorganisatie, wilde hij dit graag vanaf het begin goed doen en alles juridisch op orde hebben. Samen werden de benodigde juridische documenten opgemaakt zoals de franchiseovereenkomst en het franchisehandboek. “Het handboek is super professioneel“, aldus Pascal.

Stevige franchise basis

Op de vraag of de verwachtingen zijn uitgekomen antwoordt de kersverse franchisegever overtuigend: “Meer dan dat. Ik heb nu een stevige basis voor de toekomst en heb een hoop geleerd gaandeweg het procesBij alles wat met franchise te maken heeft, kan ik De FranchiseAdviseur aanbevelen. Zij hebben echt verstand van zaken.”

Toekomstdroom

De toekomstdroom van Pascal is zijn franchiseformule landelijk uit te rollen. “Autorijschool Be Free moet iets zijn waar mensen graag willen lessen en instructeurs met veel enthousiasme willen lesgeven.

De kracht van de franchiseformule

Door de Coronamaatregelen worden ook de autorijscholen hard geraakt. Net als tijdens de eerste lockdown mogen zij ook nu geen lessen verzorgen. Met de positieve houding en de kracht van franchiseformule Be Free zijn wij ervan overtuigd dat Pascal en zijn autorijschool deze crisis te boven komen. Wij danken hem voor de mooie woorden en wensen hem veel succes. Bent u na het lezen van zijn verhaal benieuwd naar de mogelijkheden bij autorijschool Be Free? Neem dan een kijkje op de website. En wilt u zelf franchisegever worden en weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in of bel naar: 040 – 78 78 474. Wij helpen u graag verder.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.