Skip to content

Franchisenemer van het Jaar 2024

Ook komende beurseditie: Franchisenemer van het Jaar 2024!

Na het succes van vorig jaar kondigt de organisatie van De Nationale Franchise Beurs met veel plezier aan dat de titel Franchisenemer van het Jaar ook dit jaar zal worden uitgereikt. De finale vindt plaats tijdens De Nationale Franchise Beurs die wordt gehouden op 11 en 12 oktober a.s.

De Franchisenemer van het Jaar prijs wordt uitgereikt aan een franchisenemer die op een bijzondere manier de franchiseformule vertegenwoordigt en uitblinkt in zijn of haar bedrijfsvoering. Het is een blijk van waardering voor het harde werk en de inzet die de franchisenemer heeft getoond om zijn/haar vestiging naar een hoger niveau te tillen. Vorig jaar was de winnaar Gianmarco Tutone, franchisenemer bij Kwalitaria Prinsenland en Barentsz.

NOMINEER JE FAVORIETE FRANCHISENEMER

Vanaf maandag 3 juni a.s. is het één maand lang mogelijk om jouw favoriete franchisenemer of jezelf te nomineren, dat kan via franchisebeurs.nl. Alle genomineerden krijgen een uitgebreide vermelding met afbeeldingen op de website. Vanaf 1 juli a.s. is het aan de genomineerden om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. De drie finalisten met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Deze vindt plaats op zaterdag 12 oktober tijdens De Nationale Franchise Beurs.

DE FINALE

Wie van de drie finalisten de beursvloer zal verlaten met de award in zijn/haar handen, wordt bepaald door drie factoren: de beoordeling van mysteryshopper Secret View, de beoordeling van de vakjury én de final pitch op zaterdag 12 oktober a.s.

  • Mysteryshoppers: voorafgaand aan de finale worden de finalisten in het geheim drie keer bezocht door de mysteryshoppers van Secret View. Hierbij wordt de volledige klantreis van de klant in kaart gebracht en van A tot Z beoordeeld.
  • De vakjury: (mede-)organisatoren De FranchiseAdviseur en Hallo Franchise nemen de rol als vakjury op zich door de finalisten te beoordelen op de financiële- en operationele prestaties, maar ook op marketing, lokale betrokkenheid en de samenwerking met de franchisegever.
  • Pitch: tijdens de finale op 12 oktober geven de drie finalisten een korte pitch waarna de aanwezige bezoekers hun stem uit mogen brengen op hun favoriete franchisenemer. De finalist met de meeste stemmen wint dit onderdeel.

De drie scores worden bij elkaar opgeteld, waarna duidelijk wordt wie Franchisenemer van het Jaar 2024 is! Naast een blinkende award, raamstickers voor op de deur van jouw vestiging en veel media aandacht ontvangt de Franchisenemer van het Jaar 2024 een langweekend weg t.w.v. €750 om te genieten van de winst in een mooie stad of op een zonnig strand.

Houd onze website en socials in de gaten en nomineer vanaf maandag 3 juni een franchisenemer die kans moet maken op deze prestigieuze titel!

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.