Skip to content

Censo

Energie, telecom en verzekeringen zijn voor jou als ondernemer verre van jouw core business. De flinke kostenpost die ze opleveren én jouw ambitie om verantwoord te ondernemen, dwingen jou om er toch goed naar te kijken. Maar waar begin je? Je mist kennis over de markten en regelgeving. Vooral de energiemarkt is niet transparant en onbegrijpelijk.

Censo ontzorgt je toekomst

Met heldere adviezen, intelligente oplossingen en door toekomstgericht te werken helpen we jouw bedrijf te verduurzamen en te besparen op je energierekening. Zo houd jij tijd en geld over voor je bedrijf.

De energiemarkt is complex. Er zijn veel aanbieders met verschillende tarieven. Daarnaast dwingt de overheid bedrijven om te verduurzamen. Ze stellen continu wetten en regels op waar bedrijven aan moeten voldoen. We begrijpen dat jij als ondernemer je energie liever steekt in andere zaken. Censo kent de energiemarkt tot in de puntjes en weet precies aan welke wet- en regelgeving je als bedrijf moet voldoen.

Kosten verlagen

Je energiekosten verlaag je door slimme besparingsoplossingen toe te passen op je bedrijf. Censo brengt je energierekening nog verder omlaag dankzij een inkoopcollectief. We kopen energie slim in, zodat jij minder betaalt. Je persoonlijke energie-expert monitort de markt en prijzen continu en koopt in op het juiste moment. Daarnaast hoef jij je niet meer bezig te houden met ingewikkelde contracten van energieleveranciers, want dan doen wij voor je! Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd, die je weer kunt gebruiken voor dingen waar je écht energie van krijgt.

Nieuwsgierig wat Censo voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met hen op via servicedesk@censo.nl of 088 989 93 00. Zij helpen jou graag verder.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.