Skip to content

FormuleBooster

Met FormuleBooster maakt u inzichtelijk hoe effectief uw franchiseorganisatie is en waar de toegevoegde waarde van uw formule zit. Met deze tool ziet u direct waar kansen liggen voor uw franchiseformule zodat u uw formule een boost kunt geven.

Enquête door  franchisegever

Formulebooster bevat een enquête voor uw franchisenemers. Een tevreden franchisenemer is een aanwinst voor uw franchiseformule. Dus is het prettig om te weten of aangesloten franchisenemers tevreden zijn met de huidige gang van zaken of dat een doorgevoerde verandering al dan niet geslaagd is. Deze informatie haalt u als franchisegever uit FormuleBooster.

De inhoud van deze enquête is speciaal gemaakt voor franchiseformules. In zes eenvoudige stappen stuurt u zelf een gepersonaliseerde enquête naar uw franchiseondernemers. Zo stelt u de juiste vragen zodat u met de uitkomsten ook daadwerkelijk goede stappen en keuzes kunt maken.

Krachtig stuurmiddel

De antwoorden kunt u op ieder geschikt moment analyseren. Hiermee kunt u, daar waar nodig, uw franchiseorganisatie bijsturen, nieuwe plannen maken of het draagvlak voor bepaalde beslissingen vaststellen. Met Formulebooster heeft u een krachtig stuurmiddel in handen waarmee u als franchisegever zelf aan de organisatorische knoppen kunt draaien. De uitkomst van de enquêtes levert altijd een voordeel op dat bijdraagt aan het gezamenlijk willen verbeteren van de formule. En dit zorgt dan weer voor groei en succes.

Dashboard

Naast de enquête bevat FormuleBooster een handig dashboard waar u de uitkomsten gemakkelijk kunt uitlezen. Als franchisegever kunt u op ieder gewenst moment inloggen en het dashboard tonen. Het dashboard kunt u ter ondersteuning inzetten bij presentaties. Maar het dashboard is ook een handige tool om in te zetten bij besprekingen met bijvoorbeeld kandidaat franchisenemers. Door het inzetten van FormuleBooster voelen franchisenemers zich vaak gehoord wat weer bijdraagt aan een positieve en transparante samenwerking.

Belangrijk om te melden is dat FormuleBooster waakt voor veiligheid en anonimiteit. Zo voelt iedere uitgenodigde franchiseondernemer zich vrij om deel te nemen aan de vragenlijst. Alle antwoorden worden dan ook zo verwerkt door dat ze in het dashboard niet naar persoonlijke gegevens zijn te herleiden.

Wilt u meer weten over FormuleBooster? Wij brengen u graag in contact met initiatiefneemster Emy Smolders. Stuur ons gerust een vrijblijvende email of neem een kijkje op de website van FormuleBooster

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.