Skip to content

WoodWing Scienta

Maak je dag efficiënter, je organisatie slimmer en je producten beter. Met WoodWing Scienta manage je kennis, kwaliteit en processen. Maak complexiteit weer behapbaar en simpel voor iedereen.

Kennis- en kwaliteitsmanagement voor franchisegevers. Een consistente klantervaring, eenduidige processen, eenvoudige samenwerking en ruimte voor optimalisatie en innovatie vormen de basis van sterke franchiseformules.

Jouw digitale collega die alles weet

WoodWing Scienta | De FranchiseAdviseur | Jouw digitale collega die alles weet

Grip op kwaliteit, kennis en processen

Franchise ondernemers verschillen qua bedrijfscultuur, lokale context, betrokkenheid en kennisniveau. Hoe zorg je dan toch samen voor een consistente, goede klantbeleving?

Met WoodWing Scienta leg je een stevige basis voor het succes van je franchiseonderneming. Met inzicht en overzicht kunnen zowel franchisegever als franchisenemer snel en efficiënt schakelen. Continu verbeteren en direct inspelen op veranderingen en kansen is eenvoudig en je bent gegarandeerd compliant aan wet- en regelgeving.

Kwaliteitsmanagement
Plan, organiseer, beheers en verbeter alle aspecten die van invloed zijn op de kwaliteit van je producten en diensten. Samen werken aan kwaliteit. Kwaliteit is geen eindstation, het kan altijd beter. Zelfs de kleinste verandering maakt verschil en creëert ruimte voor betrokkenheid en innovatie.

Kennismanagement
Profiteer van de kennis die er is. Ga actief aan de slag met kennismanagement en doe je voordeel met alle actuele en relevante kennis in je organisatie. Investeer in kennismanagement. Kennismanagement bevordert innovatie, zorgt dat je je werk slimmer doet en dat je sneller kunt schakelen dan de concurrentie.

Procesmanagement
Kosten besparen, optimaliseren van producten en diensten. Ken en verfijn je processen, dan schakel je sneller én beter. Inzicht in wat er is én hoe het beter kan: proactief procesmanagement. Grip op je organisatie en verbeterpotentieel vragen om overzicht en inzicht in processen. Ontdek de voordelen van modern procesmanagement.

Hoe helpt WoodWing Scienta bij het delen van kennis en best practices binnen het netwerk van franchisenemers?

WoodWing Scienta biedt een centrale kennisbank waar franchisenemers informatie, documenten, handleidingen, en andere relevante kennis kunnen opzoeken en verrijken.

Daarnaast biedt WoodWing Scienta geavanceerde zoekmogelijkheden waarmee franchisenemers snel en gemakkelijk relevante kennis kunnen vinden binnen het netwerk. Ze kunnen specifieke zoekwoorden, tags of categorieën gebruiken om de gewenste informatie te lokaliseren.

De oplossing ondersteunt interactie tussen personen, waardoor franchisenemers met elkaar en met de franchisegever kunnen communiceren en ideeën kunnen uitwisselen.

Onderdeel van WoodWing

WoodWing Scienta is een product van WoodWing. WoodWing software stelt bedrijven in staat de regie te nemen over hun publicatie-, digital assets en documentmanagement processen.

WoodWing is al meer dan 20 jaar een innovatieve en vertrouwde partner voor organisaties wereldwijd. Onze producten helpen organisaties korte metten te maken met inefficiënte processen. Onze missie is organisaties te helpen groeien en efficiënter te worden door hun medewerkers, processen en technologie op elkaar af te stemmen en zo optimale workflows, automatiseringen, toegang en controle te bereiken.

Er zit meer potentieel in je mensen. Dus laten we ze niet tegenhouden met versnipperde content, verouderde bestanden, verschillende versies en inefficiënte systemen en workflows. Krijg in plaats daarvan grip op je content en informatie en stel je team in staat om te focussen op wat echt waarde toevoegt.

Jij wil peace of mind als het gaat om bedrijfskritische informatie, processen en documenten – in de wetenschap dat je content centraal, veilig en up-to-date is en op het juiste moment voor precies de juiste mensen beschikbaar is.

Wij leveren intuïtieve content-oplossingen die klaar zijn voor de toekomst. Hierdoor kunnen je medewerkers vooruit en focussen op wat belangrijk is: creativiteit, kwaliteit, veiligheid, speed-to-market – of alles tegelijk. Woodwing versterkt je team, doordat we samen grip krijgen op je content.

Waarom hebben we WoodWing gekozen als onze strategische partner?

“Simpelweg omdat we geloven in het belang van innovatie en uitmuntendheid. WoodWing heeft bewezen een pionier te zijn op het gebied van content creatie en beheer, met technologische oplossingen die naadloos aansluiten op de behoeften van onze klanten.

Met hun geavanceerde tools en diepgaande expertise zijn ze een perfecte aanvulling op onze missie om onze klanten te ondersteunen bij het opbouwen en uitbreiden van succesvolle franchiseondernemingen. De samenwerking met WoodWing stelt ons in staat om onze klanten nog beter te bedienen door middel van efficiënte en effectieve informatie strategieën, waardoor ze een concurrentievoordeel behalen in de dynamische wereld van franchising.

Onze keuze voor WoodWing is gebaseerd op gedeelde waarden en een gezamenlijke visie om voorop te blijven lopen in onze respectieve vakgebieden. We zijn verheugd om deze samenwerking aan te gaan en om samen nieuwe mogelijkheden te verkennen, innovatieve oplossingen te leveren en onze klanten te helpen hun groeipotentieel volledig te benutten.”

Enkele van de vele oplossingen

Document beheer

Centraliseer en beheer jouw documenten en zorg voor gemakkelijke toegang, beveiliging, visiebeheer en naleving.

Kennisbeheer

Leg kennis vast en deel deze binnen jouw organisatie voor verbeterde samenwerking en productiviteit

Kwaliteitsmanagement

Zorg voor consistente en conforme kwaliteitsnormen voor jouw organisatie, waardoor nauwkeurigheid en geloofwaardigheid worden gegarandeerd.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het platform en de voordelen voor jouw organisatie? We staan je graag te woord. Bel ons op 085-4011699 of stuur ons een e-mail info@franchiseadviseur.nl.