Skip to content

Commissies

Elke franchisegever wil dat alle franchisenemers op de hoogte zijn van de laatste afspraken en spelregels. Ook moeten deze spelregels gedragen worden door de gehele franchisegemeenschap. Dat betekent dat meerdere mensen meegenomen moeten worden in de besluitvorming, dat kan via commissies. Naast een franchiseraad, bestuur van een vereniging zijn commissies bij uitstek geschikt om kennis te vergaren voor besluiten en draagvlak te creƫren voor deze besluitvorming.

Het is belangrijk dat commissies zich bezig houden met operationele zaken en bestuur van een vereniging met meer algemene en strategische zaken. Zo vullen beiden werkgroepen elkaar aan. Slim om ook iemand van het bestuur te laten deelnemen in elke commissie.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.