Ga naar hoofdinhoud

Haalbaarheidsplan

Een franchise starten begint bij een gedegen vooronderzoek. Graag betrekken wij je bij een brainstormsessie waarin we het bestaansrecht van de formule onderzoeken en de belangrijkste formule-uitgangspunten, klantkenmerken en bijbehorende processen bepalen. We brengen de concurrentie in kaart en bepalen samen de strategische opties en de juiste groeistrategie.

Als alle seinen op groen staan, leggen we een basis voor de uitrol. Wij ontwikkelen samen met jou de juiste documenten, bepalen de marktbewerking en denken mee over acquisitie. Een franchise starten doe je namelijk niet alleen.

Start de franchiseonderneming en groei!

Als je dat wilt, ondersteunen wij je ook bij verdere stappen: het ontwikkelen van communicatiemiddelen, werving en selectie van de juiste franchisenemers en/of een management volgsysteem. Voor ieder onderdeel kun je rekenen op begeleiding van een gespecialiseerd lid van het team van De FranchiseAdviseur.

Voor de sessie waarin strategische opties worden besproken en het rapport met aanbevelingen betaal je € 2.500,00 exclusief btw.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.