Skip to content

Precontractueel Informatie Document (PID)

De FranchiseAdviseur werkt niet met het PID document maar heeft in haar procedures standaard al de wettelijke vereisten opgenomen, dat doen we al jaren zo. Voor ons, en onze klanten, verandert er niet veel in de nieuwe wetgeving.

Wij vinden het logisch dat het huis van franchisegever ‘op orde’ is en werken mee als dat verbeterd kan worden. Daarnaast zit in onze procedures een tijdsplanning opgenomen waarbij iedere kandidaat gescreend wordt en ruim de tijd heeft om de formule te beoordelen op haalbaarheid. Dat geldt uiteraard ook andersom vanuit perspectief franchisegever, als het gaat om de geschiktheid van de kandidaat franchisenemer.

Dat doen we onder andere door DISC analyses af te nemen en een gedragsanalyse toe te passen op kandidaat voor toetreding. Hierbij leer je elkaar beter kennen, alvorens je een franchiseovereenkomst aangaat voor vaak 5 jaar.

FranchiseAdviseur Disc model

Franchise starten? Bel direct 085 401 1699

Vul je e-mailadres in dan nemen wij contact met je op.

Illustratie van een ijsvogel

Altijd op de hoogte van het laatste franchisenieuws? Schrijf je hier dan in voor de nieuwsbrief

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.