Ga naar hoofdinhoud

Update franchise documenten

Ben je als franchisegever toe aan een volgende stap in franchising? Of wil je checken of jouw documenten nog up to date zijn? Wij bieden je ondersteuning bij de verdere ontwikkeling van jouw franchiseformule en controle van bestaande documenten. Want ontwikkeling vraagt om een regelmatige update.

Update franchisehandboek en franchiseovereenkomst

Handboek

In nauw overleg met jou scherpen we de bestaande businessplannen aan. Ook screenen we de huidige documenten, zoals franchiseovereenkomsten, contracten en het formulehandboek.

Zeker nu de nieuwe franchise wetgeving van kracht is, is het goed om te kijken of jouw bestaande overeenkomsten nog actueel zijn.

Continuïteit formule

Daarbij adviseren wij je ook over de continuïteit van jouw formule. Binnen ons team hebben we experts op het gebied van onder meer (interim) formulemanagement, managementinformatiesysteem en werving en selectie. Dit zijn enkele bouwstenen van ons dienstenpakket die we graag voor de ontwikkeling van jouw organisatie inzetten.

Wij begeleiden je graag bij het maken van de volgende stap. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of bel ons op 085 019 6497.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.