Skip to content

Klantevenement 24 september 2024

Klantevenement 24 september 2024

In samenwerking met onze partner Connexie hebben wij een klantevenement georganiseerd bij Racesquare in Almere.

Het klantevenement werd gestart met een seminar van Connexie, waarin het thema ‘de toepassing van HR-administratie en payroll binnen een franchiseformule’ centraal stond. Wesley Verster, Manager Sales Connexie, en Rianne Koene, CEO Connexie, verzorgden gezamenlijk de presentatie en stonden klaar om de vragen van de aanwezige franchisegevers te beantwoorden.

Wil jij meer over Connexie weten?
Neem contact op met Wesley Verster:
06 42576316
w.verster@connexie.nl

Klantevenementen De FranchiseAdviseur
Wij organiseren regelmatig klantevenementen voor franchisegevers. Het volgende klantevenement staat gepland op dinsdag 26 november bij Racing Point in Nijmegen. We starten het klantevenement met een seminar, deze wordt gepresenteerd door Bart van der Schoot met als onderwerp ‘jaarplan 2025’. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Stuur een e-mail naar naomi@franchiseadviseur.nl.

Klantevenement De FranchiseAdviseur Ism Connexi 24 September 2024 - Racesquare Almere

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.