Skip to content

Hoe vind ik de beste franchisenemer voor mijn formule?

Achter het antwoord op deze vraag zit een heel plan, want zoals u wellicht zelf al heeft ervaren is het vinden van de juiste match een erg tijdrovende aangelegenheid. Graag werken wij het antwoord op deze vraag voor u uit in een werving- en selectieplan.

Kansen komen voorbij, maar we moeten ze wel pakken

We leven in een tijd waarin we snel worden afgeleid en dat geldt niet alleen voor de franchisegever, maar ook voor de franchisenemer. Dat betekent dat de franchisegever misschien andere prioriteiten heeft op het moment dat een kandidaat zich meldt. Hij moet naast een veelal volle agenda uiteindelijk ook zorgen dat de formule verder ontwikkelt en dat klanten én de bestaande franchisenemers tevreden blijven.

De franchisenemer die interesse heeft getoond in een formule, wordt vervolgens afgeleid door onder meer (re-)marketingacties, social media, huidige werkzaamheden of een gezin, waardoor een daadwerkelijke actie mogelijk uitblijft of wordt uitgesteld. Dit vraagt daarom een korte opvolging vanuit de franchisegever.

Wat doen wij?

Wij brengen in kaart of alle kanalen worden ingezet die kunnen bijdragen aan het vinden van de juiste match. Aan de hand van de uitkomst gaan we samen met u kijken welke stappen genomen zouden moeten worden om het gewenste resultaat te bereiken. U kunt hierbij denken aan:

  • Het inzetten van databanken
  • Online marketing (o.a. Facebook/LinkedIn/website/SEO/SEA)
  • Offline marketing

Ons zwakke punt: wij kunnen niet toveren

We doen niet alles zelf. Wij hebben inmiddels 20 jaar ervaring in franchise en dit heeft ons een uitgebreid netwerk van professionele en betrouwbare relaties opgeleverd. Van hieruit maken we o.a. gebruik van diverse databanken. Wat doen wij zelf? Wij zorgen voor de coördinatie, zodat actiepunten bij diverse partijen worden opgevolgd en op elkaar aansluiten. Wij gaan in gesprek met de kandidaat franchisenemer, adviseren u over de voortgang van de procedure en houden u tussentijds op de hoogte. Zo kost het u weinig tijd en houdt u toch overzicht in de voortgang van de Werving & Selectie procedure.

Ons sterke punt: persoonlijk en betrokken

Wij zijn geen geautomatiseerde dienst, want er zijn geen 2 formules hetzelfde. Wij denken met u mee, zijn oplossingsgericht en hebben een hands-on mentaliteit. Wij maken een vertaling van uw behoefte en onze focus is gericht op resultaat……..op deze manier kunt u focus houden op andere werkzaamheden die ook belangrijk voor u zijn.

Wij bieden onze dienst Werving & Selectie aan in een 3-tal pakketten. De looptijd van deze overeenkomst is 1 jaar en dit is inclusief de inzet van de databank. Ook is het mogelijk om onze dienst op uurbasis in te zetten.

Voor meer informatie over onze dienst Werving & Selectie kunt u contact opnemen met ons op of bel direct 040 7878474.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.