Skip to content

Primeur voor Live Escape: Eerste Franchisenemer tekent contract voor nieuwe locatie in Maassluis

Primeur voor Live Escape

Live Escape, de toonaangevende naam in avontuurlijk vermaak met escaperooms, kondigt met trots een mijlpaal aan in haar groei: de ondertekening van het allereerste franchisecontract door ondernemer Arjan Rijkers. De opening van de nieuwe Live Escape-locatie in Maassluis staat gepland voor eind 2024.

Met een passie voor escaperooms en een ondernemersgeest, ziet franchisenemer Arjan de opening van deze nieuwe locatie als een kans om een gemeenschap van avonturiers te verwelkomen en een unieke vorm van vermaak te bieden aan de regio.

“De opening van onze eerste franchise locatie in Maassluis is een mooie mijlpaal voor Live Escape en een bevestiging van ons streven naar groei en kwaliteit. We zijn verheugd om samen te werken met gepassioneerde ondernemers zoals Arjan.”, aldus Jesse van der Lely, eigenaar van Live Escape.

Arjan Rijkers is eigenaar van Topsquash Maassluis en verruilt twee van zijn acht squashbanen voor maar liefst vier nieuwe escaperooms. Het idee een escaperoom in zijn squashcentrum te beginnen, ontstond ruim tweeëneenhalf jaar geleden. ,,Op een franchisebeurs in Nijkerk kwam ik voor het eerst in contact met Live Escape. Ik was er direct van overtuigd dat dit iets voor ons was, zeker omdat Maassluis nog geen andere escaperoom heeft!”

De eerste Nederlandse vestiging van Live Escape opende in het centrum van Rotterdam aan de Westblaak in 2016, vijf jaar later volgde een tweede vestiging in Amersfoort.

Live Escape staat bekend om haar meeslepende en uitdagende escaperooms, die spelers meenemen op een reis vol mysterie, puzzels en avontuur. Met thema’s variërend van historische mysteries tot thriller avonturen, biedt Live Escape een ervaring die zowel doorgewinterde puzzelaars als beginners zal boeien.

Wanneer je samenwerkt met Live Escape, betreed je het speelveld met een jonge onderneming met immense ambities. Live Escape heeft als doel zich stevig te positioneren aan de top van de markt.
In feite bieden ze meer dan slechts een activiteit; ze verkopen ervaringen. Hun slogan luidt niet voor niets: “A one hour experience… a life time memory.” En het is geen loze belofte; talloze blijvende herinneringen worden regelmatig gedeeld via social media-reacties.

Meer informatie over de openingsdatum, reserveringen en beschikbare themakamers zal binnenkort worden aangekondigd via de officiële website van Live Escape (www.LiveEscape.nl)  en hun social mediakanalen.

Wil je net zoals Arjan aansluiten bij deze succesvolle franchiseformule? Neem direct contact met ons op: 085 401 1699 / naomi@franchiseadviseur.nl. Of vul onderstaand contactformulier in.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.