Skip to content

Pizzeria & Grillroom Toscana gaat landelijk!

Toen eigenaar Ahmed Ibrahim in 2015 zijn eerste Pizzeria & Grillroom Toscana opende, durfde hij al groots te dromen. “Het liefst wil ik Toscana landelijk uitrollen,” vertelde hij ons vorig jaar nog. Zijn droom komt nu uit. Ahmed heeft van zijn Toscana een franchise gemaakt. Via nieuwe franchiseondernemers kan zijn eigen opgezette restaurantformule verder het land in.

Met een brede glimlach vertelt Ahmed in zijn restaurant in Etten-Leur over zijn weg naar franchise. “Hoe kan ik iedereen in het land met mijn Toscana kennis laten maken? Daar droom ik al zo lang over. Ik wist dat er één goede mogelijkheid was om mijn droom te realiseren: franchise. Net als buitenlandse ketens New York Pizza of Domino’s, maar dan voor een van oorsprong Nederlands bedrijf. Mijn bedrijf. Hoe gaaf is dat?”

Ahmed schakelde vervolgens een gespecialiseerd bedrijf in, De FranchiseAdviseur. “Iedereen heeft zijn eigen passie en kwaliteiten. Mijn passie ligt bij het bedenken en serveren van de lekkerste gerechten. Daar ben ik goed in. Dus waarom zou ik geen gebruik maken van de kwaliteiten van anderen?”

Samen met De FranchiseAdviseur ligt er nu een contract, handboek over de werkwijze en een nieuw logo voor elke ondernemer die een Toscana-restaurant wil openen. Ahmed vertelt: “Nieuwe franchiseondernemers gaan persoonlijk bij mij in training, zodat klanten in elk restaurant dezelfde kwaliteit krijgen, waar je ook bent. Binnenkort ga ik naar franchisebeurzen om Toscana verder onder de aandacht te brengen. En wie weet waar we dan volgend jaar staan. Dan bestaat mijn restaurant in Etten-Leur ook 10 jaar.”

Over het unieke Toscana-concept

Toscana is een unieke combinatie van Italiaans en shoarma. Door Ahmed uitgedacht en uitgevoerd. Er staat van alles op de menukaart: pizza, pasta, burgers, visschotels, shoarma, döner. Toscana heeft unieke gerechten die je nergens anders vindt. Elk jaar vernieuwt Ahmed de menukaart, waardoor hij ook zijn vaste klanten blijft verrassen.

Ahmed verwelkomt je met plezier in één van zijn restaurants in Etten-Leur, Axel en Hoogerheide. En wie weet heb je binnenkort jouw eigen Toscana-restaurant in Breda, Roosendaal of Tilburg?

Wil je aansluiten bij Toscana? Neem direct contact met ons op: 085 401 1699 / naomi@franchiseadviseur.nl. Of vul onderstaand contactformulier in.

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.