Skip to content

Naomi Febie

Officemanager

“Hard work pays off.”

Als officemanager ondersteun en versterk ik het team van De FranchiseAdviseur. Het ontzorgen op de werkvloer geeft mij veel energie. Mijn werkzaamheden zijn divers: van administratieve taken tot aan organiseren en notuleren van bijeenkomsten bij verschillende franchiseverenigingen. Daarnaast beheer ik de agenda’s van de franchiseadviseurs en onderhoud ik contacten met klanten. Ik geloof erin dat hard werken wordt beloond. Ik kan goed organiseren en stel alles op alles om een concreet eindresultaat te behalen: “Hard work pays off!”

Ik breng mijn vrije tijd graag door in gezelschap van mijn zoon, familie en vrienden. Om fit te blijven wandel ik vaak vele kilometers.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.