Skip to content

Strategisch business canvas model

Waarom gebruiken wij het Canvas Business Model?

Een bedrijf starten of verder ontwikkelen;

  • Je hebt daar wel ideeën bij maar waar moet je beginnen?
  • Welke bril heb je op? De roze van kansen en sterkten? De zwarte van zwakte en bedreigingen? Of de bril met euro-tekens?

Met het Strategisch Business Model Canvas maken we een foto van jouw bedrijf. Hiermee visualiseren we hoe jouw bedrijf eruit ziet over 2-5 jaar. Vervolgens rekenen we terug wat we moeten doen om dit te realiseren.

Praktijkgericht proces

Middels dit strategisch businessmodel leiden wij je door een praktijkgericht inspirerend proces. Wij halen directie en management uit hun comfort zone en dagen ze uit om onder deskundige leiding de strategie vorm te geven. Jouw kernwaarden verankeren we in jouw bedrijfsprocessen en we stemmen ze af op de wensen van jouw klanten.

Gewenste resultaat

Vanaf de foto rekenen we terug in de tijd en zien we wat we de komende jaren moeten doen om op het punt aan te komen. Vervolgens zetten we de bevindingen om in acties, meetpunten en verdeling van verantwoordelijkheden. Het Business Canvas Model is een gestructureerde en controleerbare manier gebleken om het door jou gewenste resultaat te bereiken.

Hoe werkt het Strategisch Business Model Canvas?

Wil je weten hoe het Strategisch Business Model Canvas precies werkt. Klik dan hier voor een uitgebreide uitleg. Het Strategisch Business Canvas Model is toe te passen in verschillende situaties. Waarom je dit canvas zou moeten gebruiken, lees je hier. Uiteraard vertellen wij tijdens een persoonlijk gesprek graag hoe wij je kunnen helpen. Vul het contactformulier in zodat we snel een afspraak kunnen maken.

Nieuwsgierig? Bel direct 085 401 1699

Vul je e-mailadres in dan nemen wij contact met je op.

Nancy-Berendsen
Illustratie van een ijsvogel

Altijd op de hoogte van het laatste franchisenieuws? Schrijf je hier dan in voor de nieuwsbrief

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.