Skip to content

Franchiseportaal

Een portaal is een belangrijk onderdeel binnen een goede franchiseformule. Want met de juiste communicatie staat of valt jouw formule. Een online oplossing biedt dan uitkomst. Maak kennis met ons Franchise portaal! Een portaal (of portal) is een digitale toegangspoort naar afgeschermde (bedrijfs)informatie. Hierin vind je in één oogopslag alle belangrijke informatie die nodig is om goed te kunnen werken.

Franchiseportaal

Ons franchiseportaal is een handige tool voor franchisegevers.

De FranchiseAdviseur heeft al bijna 25 jaar ervaring in het begeleiden van formules. Wij ontwikkelen ons continue verder. Hierbij staat de behoefte van onze klanten centraal. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, hebben wij een eigen beveiligd portaal gebouwd, gespecialiseerd in franchise.

Beveiligde online omgeving in franchiseportaal

Ons franchiseportaal is een online beveiligde omgeving met verschillende rechtenniveaus. Zo is iedereen op hetzelfde moment op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de formule. Dit verbetert de informatieoverdracht. Ook is het portaal meertalig in te zetten en het kan op verschillende rechtenniveaus worden ingezet. Is er een nieuw bericht geplaatst in het portaal? Dan ontvangen de leden een notificatie per e-mail. De frequentie van deze e-mails is door de gebruiker zelf in te stellen.

Het belang van het franchiseportaal

Het portaal zorgt voor een goede vastlegging van vereiste samenwerkingsdocumenten tussen franchisegever en franchisenemers. Denk hierbij aan het handboek, afspraken en notulen. Van het handboek is dan ook altijd een actueel exemplaar beschikbaar. Tevens draagt een goed ingericht portaal bij aan de verbetering van de communicatie tussen franchisegever en franchisenemers.

Succes

Deze factoren zijn onmisbaar voor uw succes! Wilt u weten hoe het franchiseportaal succesvol binnen uw franchiseorganisatie ingezet kan worden? Neem vrijblijvend contact met Naomi op. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: 085 – 4011699 of per e-mail: naomi@franchiseadviseur.nl. Zij vertelt u graag over de mogelijkheden binnen uw franchiseorganisatie.

Nieuwsgierig? Bel direct 085 401 1699

Vul je e-mailadres in dan nemen wij contact met je op.

Nancy-Berendsen
Illustratie van een ijsvogel

Altijd op de hoogte van het laatste franchisenieuws? Schrijf je hier dan in voor de nieuwsbrief

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.