Skip to content

Comvay360

Een goede inrichting van informatie en communicatie is in iedere franchiseorganisatie van groot belang. Om de samenwerking tussen de franchisegever en franchisenemers goed te laten verlopen, is het belangrijk dat iedereen binnen de organisatie op de hoogte is van resultaten en ontwikkelingen en dat alle belangrijke documenten, zoals bijvoorbeeld het franchisehandboek, goed te vinden zijn.

Een centrale plek voor het delen van informatie en communicatie

In deze uitdagende tijden is verbondenheid en betrokkenheid in alle lagen van de organisatie cruciaal. Het kan echter soms een hele opgave zijn om de juiste informatie te vinden en te delen. In kader hiervan zijn we een samenwerking met Comvay360 gestart, met als doel een eenvoudig en laagdrempelig platform te creƫren. Een centrale plek waar alle belangrijke documenten en informatie kunnen worden gedeeld.

Uiterlijk van platform Comvay360

Functies binnen de portal

Het systeem bevat alle benodigde functies waarmee de franchisegever en franchisenemers op een makkelijke en veilige manier met elkaar kunnen communiceren en informatie kunnen delen. Zo is het mogelijk om ‘rooms’ aan te maken, waarin je o.a. belangrijke documenten kunt delen, gesprekken kunt starten en nieuws kunt delen met je collega’s. Het franchisehandboek is een document wat aan veranderingen onderhevig is en hiermee altijd real time beschikbaar is voor de franchisenemers. Dat geldt ook voor notulen en verslagen ten behoeve van besluitvorming.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het platform en de voordelen voor jouw organisatie? We staan je graag te woord. Bel ons op 085-4011699 of stuur ons een e-mail: info@franchiseadviseur.nl.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.