Skip to content

Cygnus

Bent u ondernemer en wilt u een franchiseformule uitrollen, maar u krijgt het financiële plaatje niet rond? Of wilt u zich aansluiten als franchisenemer maar u heeft het instapbedrag niet klaarliggen? Een bedrijfsfinanciering kan voor u dé oplossing zijn.

Franchisefinanciering

Als startende ondernemer moet je, vaak al voor de opening van je bedrijf, flink investeren. Dit zijn vaak grote bedragen die niet iedereen direct voorhanden heeft. Wellicht kan onze strategische partner Cygnus u op weg helpen om uw franchisebedrijf een succes te maken. Zij kijken, in nauw overleg met u, naar de mogelijkheden voor een passende bedrijfsfinanciering.

Bij Cygnus is vertrouwen de basis. Kwaliteit, transparantie en vernieuwing zijn hun uitgangspunten. Cygnus heeft het complete financieringspakket in huis. Soms is voor een opdrachtgever een standaard oplossing voldoende, maar ook bieden zij financieringen op maat aan.

Om hun opdrachtgevers snel en optimaal van dienst te zijn, werkt Cygnus samen met financiers en investeerders die zij erg goed kennen. Want op alleen op deze manier kunnen zij de meest geschikte financiering vinden die past bij de financieringsbehoefte van uw (franchise)onderneming.

Bedrijfsfinanciering voor uw franchiseformule

Wilt u weten of bedrijfsfinanciering uw franchiseformule haalbaar is? Vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en brengen u in contact met de juiste adviseur.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.