Ga naar hoofdinhoud

Mediation

De FranchiseAdviseur gaat uit van het standpunt dat een formule pas een succes kan zijn als franchisegever en franchisenemer samenwerken. De partijen moeten levellen, op één lijn zitten, dezelfde taal spreken, één doel nastreven, weten wat ze aan elkaar hebben.

Daarom hameren onze adviseurs op een goede basis onder een franchiseformule: een dichtgetimmerde franchiseovereenkomst, een helder en compleet franchisehandboek, een transparante exploitatiebegroting, een reëel strategisch plan en een goed doordacht werving- en selectieplan.

Constructieve bijsturing

Niet bij elke formule zijn wij van scratch on in beeld. Kleine hiaten in de basis worden soms onoverbrugbare kloven in de samenwerking. Er zijn helaas voorbeelden genoeg te noemen van belangenverstrengeling, inkoopdiscussies, omzetoorlog en andere onduidelijkheden.

De FranchiseAdviseur zorgt echter voor een constructieve bijsturing. Wij zijn de neutrale partij: wie denkt wat, wie wil het hoe, waar ging het mis, wat is er onduidelijk? Het moet gek lopen als wij de partijen niet samen aan tafel krijgen en de neuzen weer dezelfde kant op laten wijzen. Ons doel is namelijk om – hoe en wanneer dan ook – van jouw franchiseformule een groot en wenselijk succes te maken. Mochten we niet in staat zijn alle neuzen in dezelfde richting te krijgen, dan kan een juridische toetsing uiteindelijk hulp bieden om de juridische afspraken en verplichtingen te toetsen.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.