Skip to content

Klantevenement 14 februari 2023

Klantevenement 14 februari 2023

In samenwerking met onze partner comvay360 hebben wij een mooi klantevenement georganiseerd bij Racesquare in Utrecht.
Het klantevenement was een groot succes. De ochtend gingen we van start met de introductie van Comvay360 door Georg Kempkes en Maarten Coerman.

Wat is comvay360?
In deze uitdagende tijden is verbondenheid en betrokkenheid in alle lagen van de organisatie cruciaal. Het kan echter soms een hele opgave zijn om de juiste informatie te vinden en te delen. In kader hiervan zijn we een samenwerking met Comvay360 gestart, met als doel een eenvoudig en laagdrempelig platform te creëren. Een centrale plek waar alle belangrijke documenten en informatie kunnen worden gedeeld. Klik hier om de website van Comvay360 te bezoeken voor meer informatie.

De locatie van het klantevenement was Racesquare in Utrecht.

Wat is Racesquare?
Racesquare biedt een volledige Formule 1 experience door een Formule 1 race te simuleren in de high end simulatoren. De simulatoren zijn samengesteld met de beste techniek om de race experience zo realistisch mogelijk te maken. Bezoek de website van Racesquare voor meer informatie.

Wij organiseren regelmatig klantevenementen voor franchisegevers. Wil jij uitgenodigd worden voor de volgende klantevenementen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar naomi@franchiseadviseur.nl. Zij zorgt ervoor dat je de volgende keer ook een uitnodiging ontvangt.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.