Skip to content

Binnen 1 week 21 nieuwe standhouders op De Nationale Franchise Beurs

De Nationale Franchise Beurs 2024

Er hebben al 21 deelnemers aangemeld voor De Nationale Franchise Beurs, die op 11 en 12 oktober 2024 in Gorinchem wordt gehouden.  Klik hier om de actuele plattegrond te bekijken.

“Natuurlijk ligt de lat, na de zo succesvol verlopen beurs van oktober jl., komend jaar nog hoger. Dat er dan in een week tijd maar liefst 21 partijen zich hebben aangemeld vind ik natuurlijk geweldig.”, aldus een gelukkige Sophie ten Bosch van De Nationale Franchise Gids   

Bijzonder is dat de beurs wordt georganiseerd door de drie leidende franchise recruiters van Nederland: De FranchiseAdviseur, De Nationale Franchise Gids en Hallo Franchise (Franchisefactory). Dankzij deze unieke samenwerking heeft De Nationale Franchise Beurs de beschikking over een database van 80.000 kandidaat ondernemers.  Ten Bosch: “Wij zijn wars van het ‘hekjes-denken’, dat zie je niet alleen terug in de opzet van de beurs maar ook in onze marketing. We moeten er echt samen aan trekken om er een succes van te maken. Vandaar dat we er voor hebben gekozen om voor iedere door een standhouder aangebrachte bezoeker € 40 uit te keren.”   

“We zien dat veel kandidaten via social media interesse tonen in franchise. Ik ben ervan overtuigd dat veel kandidaten er behoefte aan hebben om ook fysiek kennis te maken met franchiseformules,” vertelt Naomi Febie van De FranchiseAdviseur. “De beurs is hiervoor de ideale gelegenheid. Het is prettig dat we nog ruim tien maanden te gaan hebben, ik denk dat we de records van dit jaar weer gaan overtreffen.”

De Nationale Franchise Beurs wordt gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem. De locatie ligt op 500 meter van de afrit A15 en A27, ook per OV is de locatie goed bereikbaar.

Heb je ook interesse om op 11 en 12 oktober 2024 deel te nemen aan De Nationale Franchise Beurs?
Kijk voor meer informatie op onze website:
Bezoek De FranchiseAdviseur op De Nationale Franchise Beurs

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.