Skip to content

Easy Franchise maakt een franchise starten nog gemakkelijker

Franchiseformule FlexFirst introduceert Easy Franchise. Dit maakt een franchise starten nog gemakkelijker!

Franchise starten met gegarandeerd inkomen

Ondernemen mét een gegarandeerd inkomen. Dat kan met Easy Franchise van FlexFirst. De uitzendorganisatie FlexFirst heeft haar bestaande franchiseformule per maart 2021 uitgebreid met een nieuwe, laagdrempeligere variant. Via de Easy Franchise formule kan een startende ondernemer voor gedurende één jaar proeven aan het ondernemerschap in de uitzendbranche. Dit gebeurt dan onder de veilige vleugels van een sterk én gerenommeerd merk.

Easy Franchise: ondernemen met ondernemers

FlexFirst heeft de ambitie om dit jaar minimaal twintig Easy Franchisenemers te verwelkomen. De Easy Franchise formule is opgezet om ambitieuze latente ondernemers mét uitzendervaring de kans te geven om een eigen vestiging op te zetten. FlexFirst ervaart dat veel geïnteresseerde ‘kandidaat franchisenemers’ uiteindelijk de stap niet durven te maken. Veelal omdat de startfase financiële onzekerheid met zich mee brengt. Dit terwijl zij de afgelopen jaren vaak al hebben bewezen van financiële toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie waarvoor ze op dat moment werken (of tot voor kort voor gewerkt hebben).

Doen waar u goed in bent

Met deze nieuwe variant op de franchiseformule neemt FlexFirst de financiële onzekerheid deels weg. Hierdoor kunnen deze startende ondernemers zich focussen op waar zij het beste in zijn: het matchen van gemotiveerde flexkrachten aan interessante opdrachtgevers! Ondernemerschap blijft natuurlijk risico’s met zich meebrengen, maar veel van de bekende ondernemersrisico’s worden uit handen genomen door de professionele Back Office. Denk hierbij aan de bevoorschotting, verloning, facturatie, certificeringen, financiële administratie en het verzekeren van klanten. Daarnaast verzorgt FlexFirst een gedegen interne opleiding en uiteraard commerciële begeleiding. Wat FlexFirst vraagt van de starters is vooral veel energie en creativiteit om hun positie als ondernemer in de markt neer te zetten.

FlexFirst Personeelsbemiddeling

FlexFirst is een snelgroeiende landelijke uitzendorganisatie die in het bezit is van alle keurmerken en certificeringen. Er werken gemiddeld 500 uitzendkrachten in diverse sectoren, zoals techniek, logistiek, bouw, administratie, finance en facilitair. De organisatie is sterk in het benutten van kansen en wil de successen hiervan graag delen met de franchisenemers en autonome vestigingen. De organisatie ziet in de Easy franchiseformule een kans om de ambitieuze doelstellingen van de organisatie te verwezenlijken! Uiteraard willen ze ook hun positie op de markt blijven verstevigen.

Easy Franchise van franchiseformule Flexfirst

Meer informatie over Easy Franchise

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Easy Franchise. Of wilt u dit jaar beginnen als franchiseondernemer in de uitzendbranche? Neem dan contact op ons door te bellen naar 040 – 78 78 474 of ons een e-mail te sturen. Wij brengen u graag in contact met FlexFirst.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.