Skip to content

Eet meer en val af; Curves en PuurGezond gaan samenwerken in de strijd tegen de coronakilo’s.

Afvallen lastig? Pak het deze keer anders aan en ga meer eten in combinatie met krachttrainingen. Vanaf nu trekken Curves en PuurGezond samen op om je te helpen met je gewicht. Curves-sportscholen bieden naast de gebruikelijke krachttraining speciaal gericht op vrouwen, het “Curves Complete met PuurGezond”-programma aan. Hiermee leer je je eetgewoonten blijvend te veranderen. Met als doel een gezonder, slanker en sterker lichaam, ook op de langere termijn.

Lekker eten en bewegen

Laten we eerlijk zijn: strenge diëten, bizarre eetregels en strakke schema’s werken vaak maar voor even als het om je gewicht gaat. De oplossing is een leefstijl vinden die voor altijd bij je past en waarin ruimte is voor volwaardig maar vooral ook lekker eten. En waarbij je op een effectieve manier beweegt. Dat biedt de combinatie van Curves met PuurGezond. Bij Curves-vestigingen in het hele land starten PuurGezond professionals deze maand het programma “Curves Complete met PuurGezond”, dat bestaat uit 8 groepslessen waarin je stap voor stap leert de eetgewoonten aan te passen. Zonder calorieën te tellen, zonder verboden producten maar juist door meer te eten. In combinatie met de speciale persoonlijke krachttrainingen van Curves is succes verzekerd.

Wat is PuurGezond?

PuurGezond laat zien dat gezond eten niet lastig is, als je kiest voor volwaardige producten met lekker veel smaak. Haast automatisch eet je gezonder, waarbij er ook zeker aandacht is voor iets extra’s. De materialen en dagmenu’s ondersteunen je daarbij. PuurGezond gaat uit van de wetenschap en vertaalt deze in lekkere recepten en tips. In de ruim 10 jaar dat PuurGezond nu bestaat, zijn al heel veel mensen op weg geholpen naar een gezonder eetpatroon en een beter gewicht. Iedereen die het “Curves Complete met PuurGezond”-programma volgt, krijgt ook het boek “PuurGezond Slank in 8 stappen”.

Wie is Curves?

Bij een Curves locatie kun je terecht voor een krachttrainingsprogramma dat speciaal voor vrouwen is ontwikkeld. De bewezen voordelen van krachttraining zijn: een gezond gewicht houden, meer energie, behendigheid en fysieke kracht en een sterker en gezonder lichaam. Curves is er voor vrouwen van alle leeftijden en alle niveaus. Van 18 tot 75+, voor beginnende en gevorderde sporters. Curves helpt je om van sporten een gewoonte te maken en een stevige basis te leggen voor een gezonde en actieve toekomst.

Er zijn in Nederlands 28 Curves locaties. Waar ze zitten vind je hier. Vraag in de Curves locatie bij jou in de buurt naar het “Curves Complete met PuurGezond”-programma.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.