Skip to content

Franchise in de zorg zorgt voor focus

Goede zorg is onmisbaar is onze samenleving. Toch staat de zorg nog altijd onder druk. Gelukkig zijn er veel mensen met hart voor de zorg. Maar al die rompslomp er omheen hé. Maar dan biedt franchise uitkomst. Want een franchise in de zorg zorgt voor focus.

Franchise in de zorg is samenwerken

Franchise is samenwerken. En samen bereik je meer. Vanuit deze overtuiging biedt Maatje voor de Zorg een franchiseformule waarbij ze hun zorgondernemers ondersteunen met het ondernemerschap in de zorg. Zij zorgen ervoor dat aangesloten ondernemers zich volledig kunnen focussen op het leveren van goede zorg. Doordat de franchisegever goede voorwaarden schept, kan franchisenemer zorgen voor goede zorg.

Hart voor de zorg

Met een groot hart voor de zorg en vanuit een persoonlijke behoefte is Maatje voor de Zorg gestart door Fred, Philip en Pieter. Hun missie is om naast de zorgtaken van de zorgondernemers ook extra zorg én aandacht bij de mensen thuis te leveren. Thuiszorg is zo beperkt geworden en dat gaat hen enorm aan het hart. Met hun franchiseformule ontzorgen ze de zorgondernemer.

Als Maatje zorgondernemer heb je toegang tot een online omgeving voor het optimaal runnen van je eigen onderneming. Hier zitten aanvragen van cliënten, planningen en administratie aan elkaar gekoppeld. Hierdoor wordt alles eenvoudig maar nauwkeurig geregistreerd en gefactureerd. Zo zorgt franchise in de zorg voor focus op de zorgtaken.

Professionele franchise in de zorg starten

Het online platform vormt de basis van de dienstverlening, maar Maatje voor de Zorg heeft meer. Zo helpen zij de zorgondernemers bij het opstarten van een eigen zorgonderneming, verzorgen zij trainingen en begeleiden ze je op professionele wijze. Uiteraard alles om een de cliënten de beste hulp, aandacht en zorg te geven.

Met behulp van een franchiseadviesbureau ontwikkelden zij een franchiseconcept wat volledig voldeed aan de spelregels van franchise zonder dat zij inboette op hun businessmodel: het ontzorgen van de zorgondernemer. Philip Voogt van Maatje: “Franchise lijkt heel simpel maar is een complex concept waar ook veel wet- en regelgeving bij komt kijken. Omdat wij al vrij snel van mening waren dit niet zelfstandig te kunnen kwamen wij in contact met de FranchiseAdviseur. Zij hebben ons naar grote tevredenheid in het gehele proces van A tot Z begeleidt. Wij zijn goed geadviseerd over de (on)mogelijkheden om zodoende een formule te ontwikkelen die geen ruimte biedt voor onduidelijkheid en discussie. Nu staat er een mooie franchiseformule en willen we groeien.

Franchisenemer in de zorg

Maatje voor de Zorg is op zoek naar franchisenemers in de zorg. Zij zoeken enthousiaste en zorgzame zorgprofessionals die een uitstekende kwaliteit van zorg ook hoog in het vaandel hebben staan. Lijkt het je interessant om een franchise in de zorg te starten en je als zorgondernemer aan te sluiten bij Maatje voor de Zorg? Neem dan contact met ons op of kijk op de website van deze mooie formule. Wij komen graag in contact met mensen met een hart voor de zorg en kennis van de sector Zorg en Welzijn.


Seminar over franchise in de zorg

Binnenkort organiseert Maatje in de Zorg een seminar over het starten van een franchise in de zorg. Volg hen daarom op social media om op de hoogte te blijven..

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.