Skip to content

Franchiseformule Monkey Town Amersfoort opent haar deuren

Onlangs informeerden wij u al over de overname van de speeltuinactiviteiten van Superfun Amersfoort door franchiseformule Monkey Town. Inmiddels is de ombouw afgerond en opent Monkey Town Amersfoort op zaterdag 12 september 2020 haar deuren.

De afgelopen zes weken is er hard gewerkt om de vestiging aan de Middelhoefseweg 10 helemaal om te toveren naar de nieuwe Monkey Town formule. Superfun blijft nog wel in hetzelfde pand aanwezig, waar zij de activiteiten zoals bowling en een escaperoom aanbieden.

De nodige wijzigingen

Zowel voor als achter de schermen zijn er de nodige wijzigingen doorgevoerd en investeringen gedaan. De meest opvallende aanpassing is het uiterlijk van het speelparadijs. Maar ook heeft het indoor speelparadijs een lasergame arena gekregen. Deze arena is inbegrepen bij de toegangsprijs.

Woordvoerder Micha Reij; “Er is nog veel meer gedaan, zoals het bouwen van een nieuwe peuterzone, maar ook zaken als de keuken gereedmaken voor onze verbeterde menukaart en fijnere zitplaatsen voor de ouders. Goede horeca vinden wij namelijk een belangrijk onderdeel van een bezoek aan Monkey Town. We hebben als bedrijf met bijna 50 vestigingen inmiddels veel ervaring opgedaan en al die ervaring hebben we toegepast in Amersfoort. Het is echt een mooie en complete bestemming voor betaalbaar en lokaal speelplezier geworden en we kunnen niet wachten om iedereen kennis te laten maken met deze vestiging van Monkey Town.

Wij wensen Monkey Town veel succes in Amersfoort.

Franchise formule Monkey Town

Gratis toegang voor ouders

Monkey Town Amersfoort is zeven dagen per week open van 09:00 uur tot 18:00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 7,95 per kind en voor ouders is de toegang altijd gratis. De speciale peuterochtend kost € 4,95.

Bij Monkey Town Amersfoort kunt u terecht voor schoolreisjes en zijn er kinderfeestjes te vieren voor verschillende budgetten. Parkeren is gratis.

Voor een overzicht van alle mogelijkheden en voorwaarden verwijzen wij u graag naar de website van Monkey Town Amersfoort.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.