Skip to content

Franchisemogelijkheden in 2021: de deur staat wagenwijd open

De franchisemogelijkheden in 2021 zijn groot. De franchisedeur staat open. Wagenwijd. Want ondanks de crisis staan veel franchiseondernemers samen sterk. Dat maakt ons als franchise adviesbureau enorm trots.

Franchisemogelijkheden en creativiteit

Het bizarre jaar 2020 zit er bijna op. Dit jaar zal niemand ooit vergeten. Veel deuren gingen dicht, de wereld leek stil te staan. Maar nieuwe mogelijkheden werden ontdekt en creativiteit kwam tot uiting. Er ontstonden ook kansen. Hierdoor konden ook wij door. Samen met onze franchiserelaties keken we naar wat er nog allemaal wel kan. Dit deden wij op afstand, maar toch met elkaar.

Bestaande franchiseformules

Bestaande franchiseformules in verschillende branches hebben het zwaar. Maar onze complimenten voor hun veerkracht. Soms stuurden we samen met hen wat bij. Soms kwamen ze op eigen kracht weer vooruit. Nieuwe ideeën werden uitgewerkt en tot uitvoering gebracht en soms werden andere richtingen ingeslagen.

Franchise starten

Maar ook nieuwe ondernemers maakten plannen. Zij zagen een gat in de markt. Door goed te kijken naar wat nog wel mogelijk is, bedachten zij nieuwe franchiseconcepten. Of juist door in te spelen op de huidige behoeften zagen zij nieuwe kansen en sprongen in het diepe door een franchise te starten. Het stemt ons trots en tevreden dat wij hieraan een bijdrage konden leveren.

Franchise hart op de juiste plek

Ook zagen wij dat onze franchiserelaties het hart op de goede plek hebben. Zo kwamen er gratis financiële adviesgesprekken voor mensen die hun baan kwijt zijn geraakt door Corona en graag een eigen (franchise)onderneming willen starten. Of formules die een jubileum vierden door lokale verenigingen te steunen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die ons enorm trots maken.

Via deze weg willen wij al onze relaties dan ook hartelijk bedanken. Voor het vertrouwen en het optimisme. Voor de flexibiliteit en de vriendelijke woorden.

Franchisemogelijkheden

We beseffen nu meer dan ooit dat gezondheid, geduld en genieten het belangrijkste is. En voor het nieuwe jaar willen wij u het volgende meegeven: Kijk naar de (franchise) mogelijkheden. Hoe zwaar het soms ook lijkt, ga niet bij de pakken neer zitten. Vraag deskundig advies en trek tijdig aan de bel.

Wij wensen u fijne feestdagen en nieuw jaar vol mogelijkheden, maar bovenal een hele goede gezondheid voor u en uw naasten.

Team De FranchiseAdviseur

Franchisemogelijkheden in 2021

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.