Skip to content

Franchiseondernemer worden? Bezoek de franchisebeurs “Onderneem ‘t!”

Op donderdag 23 en vrijdag 24 september 2021 is het eindelijk weer zover. Dan vindt in Nijkerk de Franchisebeurs “Onderneem ‘t!” plaats. Overweegt u om franchiseondernemer te worden? Dan is een bezoek aan deze beurs zeker de moeite waard.

Deze editie is al tweemaal verplaatst. De beurs stond eigenlijk gepland in april van 2020, maar door de Corona-maatregelen moest deze tot tweemaal toe worden uitgesteld. Hopelijk kan de beurs ditmaal wel doorgang vinden. De “Onderneem ’t” franchisebeurs is al 17 jaar dé plek om informatie te verzamelen over franchise en contacten te leggen. Naast de vele franchiseformules die vertegenwoordigd zijn, kunt u ook aanschuiven bij het ondernemersforum.

Franchiseondernemer worden start op de beurs “Onderneem ‘t!

Wilt u een franchisevestiging starten en franchiseondernemer worden? Breng dan zeker een bezoek aan de franchisebeurs “Onderneem ‘t!”. Er zijn veel verschillende franchiseformules aanwezig in diverse branches. Tijdens deze beurs kunt u zich bij deze formules vrijblijvend laten informeren over de diverse mogelijkheden van franchise. Ook kunt u contact leggen met andere (aanstaande) franchisenemers en uw netwerk uitbouwen.

Naast de formules die eerder al een stand op de franchisebeurs bemanden, zijn er ook nieuwe franchiseformules aan de exposantenlijst toegevoegd. Genoeg reden om juist op deze beurs te onderzoeken of franchiseondernemer iets voor u is. Of om u ondernemersplannen concreet te maken

Algemene beurs informatie

De beurs vindt plaats bij Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC te Nijkerk. U kunt hier terecht op donderdag 23 september van 10:00 uur tot 17:00 uur en op vrijdag 24 september van 09:00 uur tot 16:00 uur. Voor meer informatie over deze beurs en gratis toegangskaarten kunt u terecht op de site van “Onderneem ‘t!”. Hopelijk zien wij u daar.

Deze beurs is een initiatief van Stichting Onderneem ’t en wordt georganiseerd door Franchise+ en De Nationale Franchisegids. Uiteraard worden tijdens de beurs alle geldende Coronamaatregelen strikt nageleefd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.