Skip to content

Gastouderbureau ViaViela zoekt franchisenemers

Gastouderbureau ViaViela zoekt franchisenemers. In de komende jaren wil de franchiseformule verder uitbreiden. Hiervoor zijn zij op zoek naar geschikte franchisenemers. Het doel is een groei te realiseren van tenminste tien nieuwe franchisenemers. Een recruiter is aangetrokken om deze mooie doelstelling te realiseren.

Gastouderopvang begint een steeds populairdere rol te spelen bij ouders. Ondanks de coronacrisis is de vraag naar gastouderopvang niet afgenomen. Door de flexibele en kleinschalige opvang krijgen de kinderen meer rust en persoonlijke aandacht. Ook natuur, een gezonde leefstijl en kinderontwikkeling spelen bij ViaViela een belangrijke rol. De ouders en gastouders ontmoeten elkaar op de website van ViaViela. Hierna bemiddelt de lokale franchisenemer tussen beide partijen waarbij ondersteuning wordt geboden. Er zijn momenteel ruim vijftig franchisenemers aangesloten bij de formule. ViaViela zou het aantal franchisenemers het liefst uitbreiden met ongeveer 20% in 2021.

Logo franchiseformule ViaViela

ViaViela zoekt de juiste franchisenemers

De aangenomen recruiter is Daniëlle van den Boom. Zij weet hoe de beoogde franchisenemers er uit zien. “Franchisenemers bij ViaViela zijn bruisende persoonlijkheden met een passie voor het maken van de juiste match. Ze zijn communicatief vaardig, daadkrachtig en deskundig; namens ViaViela dragen zij tenslotte de verantwoordelijkheid voor het welzijn van een grote groep kinderen. Onze franchisenemers komen vaak niet uit de kinderopvang. Maar uit andere branches waarin bemiddeling centraal staat, zoals de uitzendbranche. De benodigde kennis op het gebied van gastouderopvang brengen wij hen bij tijdens een uitgebreid inwerktraject”, aldus Daniëlle.

Franchise ondernemen iets voor jou?

Op dit moment biedt ViaViela franchisemogelijkheden in zestien regio’s in Nederland. Herkent u zichtzelf in het geschetste profiel of wilt u meer weten over ondernemen met ViaViela? Vul dan gratis het onderstaande contactformulier in. Wij brengen u graag in contact met deze mooie formule.

Bron: De Nationale Franchisegids

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.