Skip to content

Het lentegevoel overschaduwd

Vandaag is de lente dan echt begonnen! Normaal krijgen we daar bij De FranchiseAdviseur extra energie van. Maar nu is alles anders. Het lentegevoel wordt overschaduwd. De wereld staat stil. Volledig lamgelegd door een virus. Het Coronavirus.

Wij wilden zo graag het lentegevoel met u delen. En de energie die wij er normaal van krijgen, op u overbrengen. Vorig jaar schreven wij hier nog een enthousiast artikel over. Maar zorgen overschaduwen ons lentegevoel. We mogen naar buiten, als we anderhalve meter afstand van elkaar houden. Scholen zorgen dat hun leerlingen thuis aan de slag kunnen. Veel (franchise)bedrijven moeten noodgedwongen hun deuren sluiten en de zorg zet knap alle zeilen bij.

Creatief ondernemen

Maar Nederland gaat niet bij de pakken neer zitten. Mensen die vanuit huis kunnen werken, richten thuis een werkplek in. Ondernemers worden creatief. Horecagelegenheden die dicht moeten, gaan nu bezorgen of je kunt er heerlijke diners afhalen. De lokale ondernemers helpen elkaar. En vaste klanten bestellen nu artikelen via social media of gewoon via een belletje.

Niet alle franchiseondernemers zitten thuis. Wat denkt u van drogisterijen en supermarkten? Zij zetten alles op alles om hun medewerkers veilig te laten werken en klanten volgens de richtlijnen van het RIVM te kunnen ontvangen. En de franchiseformules in de zorg zetten zich schrap in deze pittige tijd. Wij wensen hen veel steun en succes.

Maar helaas hebben velen mensen nu meer vrije tijd dan hen lief is. De verveling kan toeslaan. Maar bekijk het positief. Er is nu tijd om uw franchiseplannen eindelijk eens uit te werken. Of uw ondernemersideeën op papier te zetten.

Franchise starten

Wij kunnen ons voorstellen dat u hierbij wat hulp wenst. Want wat moet u exact op papier zetten? En heeft u franchiseplan kans van slagen? Met onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner om u hierbij te ondersteunen en om te kijken wat het ideale moment is om uw franchise te starten.

Screenen van franchisedocumenten

Bent u franchisegever en wilt u nu niet stil zitten? Wij helpen u graag uw bestaande businessplannen aan te scherpen. Maar dit is ook dé tijd om uw huidige documenten te checken. Want zijn uw franchisehandboek, de franchiseovereenkomst en het -contract nog wel actueel? Wij kijken graag met u mee en checken indien nodig uw franchisedocumenten. Als de wereld straks weer opstart, heeft u in ieder geval uw zaken up to date.

Deel uw ondernemingsdromen. Zet ze op papier en neem vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag de juiste kaders om uw franchiseonderneming succesvol te maken. Ziet u een fysieke afspraak nu even niet zitten? Bel 040-7878474. Telefonisch kunnen we al het één en ander doorspreken en per e-mail informatie uitwisselen. Ook in deze periode zijn wij er voor u.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.