Skip to content

Mooie samenwerking tussen twee franchiseformules

Indoorspeeltuin Monkey Town en Baker’s Dough hebben elkaar gevonden. Er is een mooie samenwerking ontstaan tussen deze twee succesvolle franchiseformules.

Samenwerking met Baker’s Dough Kids

Monkey Town in Valkenswaard heeft de primeur. Hier staat nu een prachtige balie van Baker’s Dough. Baker’s Dough verkoopt het lekkerste koekjesdeeg als zoete verwennerij. En nu dus ook speciaal voor kids. Deze pilot- samenwerking is gelanceerd onder de naam “Baker’s Dough Kids”.

Balie functie

De “Baker’s Dough balie” is een balie met producten van Baker’s Dough. Naast plaatsing in een indoor speeltuin, kunt u deze balie ook vinden in een ijssalon of bij een toetjesbuffet in een restaurant. Baker’s Dough is een uniek concept, waarmee in 2017 vanuit Rotterdam is gestart: Cookie-Dough als zoete verwennerij. Geniet van één of meer bolletjes koekjesdeeg in een bakje met toppings en eventueel een bolletje ijs naar keuze.

De formule Baker’s Dough heeft biedt ondernemers vele mogelijkheden. Naast de balie-variant behoren franchisewinkels op high traffic locaties of een shop in shop winkel tot de varianten. Baker’s Dough is hiervoor nog op zoek naar enthousiaste franchisenemers.

Proeven bij Monkey Town

Monkey Town Valkenswaard is een prachtige indoorspeeltuin, gevestigd aan de Pastoor Heerkensdreef 15. Zij hebben onlangs hun vijfjarig bestaan gevierd. Wil je bij Monkey Town spelen én proeven van de lekkerste cookie dough? Dat kan, maar reserveer dan tijdig. Helaas zijn alle franchisevestigingen van Monkey Town vanwege de corona maatregelen genoodzaakt om met tijdsblokken te werken en moet er online gereserveerd worden. Neem voor meer informatie een kijkje op de website of volg Monkey Town of Facebook.


Wilt u meer informatie over deze samenwerking? Of over één van de samenwerkingsvormen van Baker’s Dough? Bel voor meer informatie naar 040 – 78 78 474 of vul onderstaand contactformulier in. Wij vertellen je graag alles over de (franchise)mogelijkheden.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.