Skip to content

Nieuwe franchisenemer gezocht: het succes van Haartsen Letselschade

Franchiseformule Haartsen Letselschade groeit. Het aantal cliënten neemt gestaag toe waardoor op korte termijn uitbreiding nodig is. Als nieuwe franchisenemer sluit u zich als zelfstandig ondernemer aan bij een bewezen formule. Wat is het succes van Haartsen Letselschade?

Aansluiten als nieuwe franchisenemer

Franchiseorganisatie Haartsen Letselschade is een collectief van ervaren (NIVRE Register) Experts Personenschade waarin op een eerlijke, informele en prettige manier wordt samengewerkt. Zij zijn met trots keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade en voldoen daarmee aan de strengste kwaliteitseisen. Daarbovenop gelden de eigen hoge kwaliteitseisen en -normen die kenmerkend zijn voor Haartsen Letselschade, zoals beschreven in het franchisehandboek.

Het succes van Haartsen Letselschade

Uit een klanttevredenheidsonderzoek is gebleken dat cliënten de dienstverlening van Haartsen Letselschade beoordelen met een 9,4. Het succes van de Haartsen Letselschade zit hem in waardevolle details. Betrokkenheid en passie om het beste resultaat voor het slachtoffer te bereiken, staat bij hen voorop. Om dit doel te bereiken, behartigt Haartsen Letselschade bewust de belangen van minder slachtoffers dan veel andere kantoren. Hierdoor kan meer persoonlijke aandacht worden geschonken aan het slachtoffer en aan de juridische inhoud van de zaak. Deze betrokkenheid in combinatie met de vakinhoudelijke kennis en vastberadenheid is de basis van het succes van deze formule.

Nieuwe franchisevestigingen starten

De aanwas van nieuwe zaken vanuit het netwerk, door mond-tot-mondreclame van tevreden cliënten en door effectieve (online) marketing, zorgt voor een alsmaar groeiend aantal cliënten. Deze cliënten worden vol overgave geholpen. De organisatie groeit mee door nieuwe franchisevestigingen te starten. Deze vestigingen, meestal vanuit huis, worden geleid door zelfstandig ondernemende Experts Personenschade.

Het aantal dossiers blijft stijgen waardoor binnenkort de maximale capaciteit van het huidige team bereikt wordt. Om alle cliënten optimaal te kunnen blijven bedienen willen zij de franchiseorganisatie verder uitbreiden. Zo blijft de dienstverlening op het allerhoogste niveau gewaarborgd. Daarom zoeken zij een leuke, toegankelijke en innemende Expert Personenschade | Partner. De functie eisen lees je hier.

Logo franchiseformule Haartsen Letselschade

Succesvolle formule met ondernemersvrijheid

Binnen de succesvolle formule van Haartsen Letselschade krijg je als franchisenemer veel uitdaging en ondernemersvrijheid. Hierbij bepaal je zelf de balans tussen werk en privé. De beloningsmogelijkheden als franchisenemer zijn beter dan de verdiensten in loondienstverband. Daarnaast is er veel ruimte voor professionele begeleiding en is er een intern klankbord. Je werkt op een prettige en informele manier in een collegiaal team. Uiteraard krijg je zaken aangeboden vanuit de centrale organisatie, maar er wordt ook van je verwacht dat je actief werkt aan het uitbouwen van het netwerk en het acquireren van opdrachten. Je bent immers ondernemer, maar dan wel één in een collectief van gemotiveerde zelfstandigen en gelijkgestemde vakgenoten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over franchise of over deze mooie formule? Stuur ons dan een vrijblijvende e-mail of bel ons op 040 – 78 78 474. Wij helpen u graag verder.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.