Skip to content

Noteer alvast in je agenda: De Nationale Franchise Beurs op 6 en 7 oktober 2023

Het duurt nog even, maar het is zeker iets om alvast in je agenda te zetten. Op 6 en 7 oktober 2023 vindt de nieuwe Nationale Franchise Beurs plaats. Bijzonder is dat deze beurs wordt georganiseerd door de leidende franchise recruiters van Nederland waaronder De Nationale Franchise Gids, De FranchiseAdviseur en Franchisefactory.

Samen sterk

Wij zijn medeorganisator van deze beurs, omdat we ervaren dat zoeken naar passende franchisenemers vaak een uitdagende gelegenheid is voor beginnende franchisegevers. De Nationale Franchise Beurs geeft de franchisegever de kans om met behulp van onze steun goede stappen te zetten in de zoektocht naar geschikte franchisenemers. Uiteraard zijn ook de meer ervaren franchisegevers van harte welkom voor begeleiding en advies!

Dankzij de unieke samenwerking is De Nationale Franchise Beurs verzekerd van:

  • Het grootste aanbod van franchiseformules, dus een groot gevarieerd aanbod voor de bezoekers.
  • Een ongeëvenaard bereik onder de franchise-kandidaten van Nederland.
  • Voor startende franchise organisaties zal het mogelijk zijn om op een laagdrempelige manier deel te nemen aan de beurs.

De locatie

De Nationale Franchise Beurs wordt gehouden in de nieuwe beurszalen van Van der Valk Hotel A4: centraal in de Randstad, direct aan de snelweg en gratis parkeren. Er is een frequente pendeldienst tussen het hotel en Schiphol.

Deelnemen

Wil je als één van de eersten een stand reserveren? Of meer weten over de nieuwe beurs? Laat het ons gerust weten! Neem contact met ons op door te bellen naar 085-4011699 of een mail te sturen naar info@franchiseadviseur.nl.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.