Skip to content

Pro deo hulp bij ondernemerschap na baanverlies door corona

De MKB-adviseurs van franchiseformule Cygnus willen in deze tijd iets positiefs doen. Zij gaan mensen, die als gevolg van Corona hun baan hebben verloren, helpen met het ondernemerschap. ‘’We willen mensen die de overstap maken naar zelfstandig ondernemerschap helpen om een nieuwe toekomst op te bouwen. De ondernemers in spé begeleiden we individueel bij het opstellen en uitvoeren van een strategisch plan’’, aldus Jurgen Aarts, directeur bij Cygnus.

(Franchise) ondernemerschap starten

De coronacrisis leidt tot verlies van banen. Ongewenst baanverlies is vervelend, maar kan ook de start zijn van iets nieuws. Bijvoorbeeld het opstarten van een eigen onderneming of een franchise starten. Er komt veel kijken bij het starten van een eigen bedrijf. Het kan enorm helpen om met een onafhankelijk deskundige in gesprek te gaan over dromen, wensen en ambities.

Strategisch plan

De adviseurs van Cygnus zijn bereid een aantal van deze toekomstige ondernemers te begeleiden. ‘’In een drietal kosteloze gesprekken werken we concreet toe naar een strategisch plan voor het opbouwen van een toekomst na Corona. We denken mee, houden een spiegel voor en geven tips”, vervolgt Jurgen Aarts. Meer informatie ontvangen? Bezoek de website of stuur een mail naar prodeo@cygnus.nl.

Team franchisegever en franchisenemers Cygnus
Team Cygnus

Aanmelden

Bent u uw baan kwijtgeraakt als gevolg van de Corona crisis en overweegt u uw eigen onderneming te staten? Meld u zich dan nu aan voor deze unieke kans! Aanmelden kan via het formulier op www.cygnus.nl/pro-deo. We zijn maandelijks slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Cygnus is een franchiseorganisatie die MKB-ondernemers helpt bij zakelijke uitdagingen, waaronder bedrijfskundig advies, zakelijke financieringen, managementondersteuning en meer. Zij geloven dat MKB-bedrijven in Nederland de bron zijn voor de goede economische-, sociale-, en milieuvriendelijke leefomgeving.

Wilt u meer informatie over franchise? Bel dan met 040 – 78 78 474 of stuur een email naar info@franchiseadviseur.nl.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.