Skip to content

Racesquare opent een nieuwe locatie in Almere

Racesquare, dé plek om je virtueel voor even Formule 1 coureur te voelen, opent trots een nieuwe racegrid in Almere. Het gaat daarvoor een franchise-samenwerking aan met Bowling Almere, hét toonaangevende leisure center voor Almere en omgeving. Bowling Almere biedt naast bowling plek aan Glowgolf, poolbiljarten, arcade en voegt daar nu simracing aan toe. Het versterkt niet alleen het recreatieve aanbod in de regio Almere, het zorgt ook voor een avondje uit met ongekende mogelijkheden.

Racesquare staat bekend als de plek waar vriendengroepen, families en collega´s met elkaar virtueel de strijd aangaan op het Formule 1 circuit. Het heeft vijf eigen race venues verspreid over het land en opent samen met Bowling Almere en Glowgolf Almere nu met 20 simulatoren de grootste racegrid in Flevoland. Iedereen die plaatsneemt in de racesimulator krijgt een Formule 1 ervaring die net zo realistisch als laagdrempelig is. Het is met recht een meeslepende en adrenaline verhogende ervaring. Race ervaring is geen vereiste. In de nieuwe locatie van Racesquare bij Bowling Almere kunnen nu ook raceliefhebbers in Almere en omgeving hun hart ophalen.
De samenwerking tussen Racesquare Almere, Glowgolf Almere en Bowling Almere biedt een unieke combinatie van leisure activiteiten. Bezoekers kunnen hun bowlingvaardigheden tonen op de banen en vervolgens hun adrenaline laten stijgen door naar de Racesquare grid te gaan, waar ze in de wereld van Formule 1 stappen. Uiteraard is er plek voor revanche aan de bar of voor het verlengen van de actie met glowgolf of poolbiljart.

“Racesquare Almere is de eerste franchisevestiging van Racesquare. Na de succesvolle lanceringen van 5 eigen vestigingen is franchise een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Racesquare. We zijn verheugd over de samenwerking met Bowling en Glowgolf Almere waarmee we nu ook in Almere en omgeving ‘the ultimate race experience’ bieden.” aldus Arno Grooteman van Racesquare. “Waar bowling en glowgolf al behoorlijk de competitie kan aanwakkeren, doet het strijden in de racesimulator dat zeker. Helemaal omdat je met elkaar kunt praten over de boordcomputer. Racesquare streeft ernaar om vriendengroepen, families en collega´s een ultieme race ervaring te bieden en met deze nieuwe locatie bereiken we ook Formule 1 en racefans in Flevoland. We kijken er naar uit om ook in Racesquare Almere onvergetelijke momenten te creëren.” Racesquare Almere zal in september haar deuren openen bij Bowling Almere en Glowgolf Almere, gevestigd aan Trekweg 31 in Almere. Iedereen is van harte uitgenodigd om de nieuwe locatie te bezoeken en ´the ultimate race experience´ te ervaren.

Over Racesquare: Racesquare is een toonaangevende simrace venue die racefanaten de mogelijkheid biedt om de sensatie van het racen te ervaren via geavanceerde simulatoren en realistische raceomgevingen. Met een gepassioneerd team van experts streeft Racesquare ernaar om een meeslepende en adrenalineverhogende ervaring te bieden voor raceliefhebbers van alle niveaus. Het heeft naast de locatie in Almere eigen vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Alkmaar en op Circuit Zandvoort.
Over Bowling Almere: Bowling Almere is met 24 bowlingbanen één van de grootste bowlingcentra van Nederland. De bowling is inmiddels 11 jaar actief in Almere en heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld naar een multifunctioneel leisurecentrum met meerdere activiteiten onder één dak.
Dit in combinatie met gezellige en ruime horeca. Begin 2022 is er uitbreiding geweest met GlowGolf, een 15 holes ‘Glow in the Dark’ minigolf baan. Deze zomer is op alle 24 bowlingbanen Spark Bowling geïnstalleerd. Spark Bowling is dé toekomst van bowlen met Augmented Reality effecten op de baan. Bowling Almere is de eerste bowling in Nederland met Spark en ook de grootste in Europa.

Heb je interesse in de franchiseformule van Racesquare? Neem contact met ons op via 085 401 1699 of via naomi@franchiseadviseur.nl. Wij informeren jou graag naar de mogelijkheden.

Racesquare franchiseformule | Franchise Adviseur
Racesquare franchiseformule | Franchise Adviseur
Racesquare franchiseformule | Franchise Adviseur

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.