Skip to content

Rokjesdag, franchiseformules in de mode

De temperaturen lopen op. En dat is goed nieuws. Rokjesdag is in aantocht. Rokjesdag staat synoniem voor de eerste zomerse dag van het jaar, waarop de temperatuur oploopt tot boven de 20 graden.

Normaal zorgt rokjesdag voor veel vrolijkheid. En omzet. Want zodra de temperaturen oplopen, worden kledingkasten uitgespit en klaargemaakt voor het voorjaar. Wat past nog en wat kan echt niet meer. Het gevolg is dat er flink wordt geshopt. En dit is goed voor de kledingwinkels. Maar nu is alles anders.

Franchiseformules in de mode

Door het COVID-19 virus is alles anders en veel (franchise)winkels kunnen nu wel wat extra omzet gebruiken. Daarom willen wij de modebranche onder de aandacht brengen. Want wist u dat een flink aantal kledingwinkels behoren tot een franchiseformule? Een paar voorbeelden hiervan zijn modeketens Sandwich, Shoeby, Esprit en Only. Maar ook de Hema, waar u onder andere kleding kunt kopen, is een franchiseformule. Vaak zijn er naast de eigen vestigingen dus ook een flink aantal franchiselocaties.

Winkelen op afspraak

Rokjesdag nadert! De rokjes kunnen uit de kast en de benen in de zon. Laten we de winkeliers steunen en hen bezoeken. Ook tijdens de Corona-crisis. Zelfs staatssecretaris Mona Keijzer riep op om winkels te bezoeken, mits aan de richtlijnen van het RIVM wordt voldaan. Bij een groot aantal franchisevestigingen van bijvoorbeeld Shoeby is nu een bezorgservice in het leven geroepen. Of u kunt hier op afspraak winkelen. De creatieve franchisers denken mee om zo het hoofd boven water te houden.

Franchiseformule uitrollen?

Heeft u een modewinkel en wilt u deze uitrollen tot een succesvolle franchiseformule? Wij geven u graag advies. Omdat het nu misschien wat rustiger is in uw eigen branche, kunt u veel zelf doen. Wij bieden dan ook diverse pakketten aan. Mail ons op info@franchiseadviseur.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij kijken graag met u naar de vele mogelijkheden. Juist nu!

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.