Skip to content

Wereldwijde nominaties voor De Comafin Groep B.V.

Voor de search marketing is De Comafin Groep B.V. is met winkelformules Thuisin en Aanhuis bekroond met twee nominatie voor de Global Search Award in de categorie innovatie.

Search marketing richt zich op het specialisme dat webpagina’s vindbaar maakt bij zoekmachines. Bijzondere prestaties in de search marketing industrie over de hele wereld worden erkent, gevierd en bekroond met de Global Search Awards. Hierbij zijn innovatie en originaliteit essentieel om het verschil te maken in de digitale wereld.

De nominatie en de case

De Comafin Groep B.V. is met winkelformules Thuisin en Aanhuis genomineerd in twee categorieën; Beste gebruik van zoeken – Retail / E-commerce (PPC): Large & Meest innovatieve campagne (PPC): Large.

De ingezonden cases betreffen beiden een methodiek waarbij 20% effectievere budgettenbesteding behaald is met een omzetverhoging van 35%, dankzij budgetscript en campagnetransformatie. Met ander woorden; voor minder geld een waardevollere klant in de winkel. Andere genomineerden zijn onder meer Omoda, Aldi en Ikea. Op 21 juli wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Comafin Groep uitgelegd

De Comafin Groep B.V. is een toonaangevende en snel groeiend formulehuis in de woninginrichting branche in Nederland. De franchiseorganisatie heeft vier verschillende winkelformules, allemaal een eigen gezicht met bijbehorende kenmerken, verspreid met ruim 160 winkels over het hele land. Dit zijn Thuisin, Woninginrichting-Aanhuis.nl, de Woonspecialist en Onlineverf.nl. Deze formules onderscheiden zich onderling in assortiment, doelgroep en marktdifferentiatie. Wat ze gemeen hebben is de volledige ondersteuning en begeleiding van de aangesloten ondernemers bij de bedrijfsvoering, vanuit het hoofdkantoor in Goor met ruim 30 medewerkers.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.