Skip to content

Wij zijn verhuisd!

Goed nieuws! Vanaf 1 april heeft De FranchiseAdviseur niet alleen een nieuwe locatie, maar ook is ons team uitgebreid. De vertrouwde plek in Nuenen is ingeruild voor een super locatie in het centrum van Nijmegen. De nieuwe medewerkers zullen binnenkort uitgebreid worden voorgesteld op onze website, die ook nog wordt vernieuwd! Een nieuwe propositie en logo horen hier ook bij.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten stellen we ons kort voor.

Naomi Febie: Met ingang van 25 april is Naomi in functie getreden als office manager. Zij zal naast haar werkzaamheden voor interne taken ook ondersteunend zijn bij klanten, zoals opmaak en onderhoud van de diverse portals en notuleren bij franchise vergaderingen.

Janne van Heesch: heeft journalistiek gestudeerd en houdt zich sinds 1 april bezig met de marketing en communicatie van de Franchise Adviseur. Het project website hoort bij haar taken, evenals de zichtbaarheid van De FranchiseAdviseur via de social media. Janne zal ook ondersteunende diensten op het gebeid van marketing verzorgen voor onze klanten.

Bij een nieuwe locatie hoort ook een nieuw telefoonnummer. We zijn vanaf nu bereikbaar op het nummer 085 019 2535.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.