Skip to content

Word Operationeel Manager bij Het Faire Oosten en groei eventueel door naar franchisenemer

Het Faire Oosten is een duurzaam warenhuis met een fysieke winkel in Amsterdam en een webshop. Ze verkopen uitsluitend eerlijke, innovatieve en fairtrade producten: van fair fashion en sieraden tot aan woonaccessoires en verzorgingsproducten. Het duurzame assortiment draagt bij aan een betere en duurzamere wereld.

Het Faire Oosten is op zoek naar een Operationeel Manager. Als Operationeel Manager ben je eindverantwoordelijk, samen met de eigenaresse Magali Heuberger. Een uitdagende rol waarin je bijdraagt aan een betere wereld. En het mooie én meteen de reden dat we deze vacature met je willen delen: je kunt doorgroeien naar zelfstandig ondernemer van je eigen Het Faire Oosten! Bekijk hier de vacature.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.