Ga naar hoofdinhoud

Doppio Espresso

In 2006 schreef Peter van Eijl zijn plan voor een espressobar die hoogwaardige koffie bereikbaar kon maken voor het grote publiek. Het plan werd een boekwerk en de basis voor een nieuw concept: Doppio Espresso. Doppio Espresso is niet alleen een Italiaanse naam, maar heeft ook sterke banden met het land. De huismelange wordt er nog steeds ambachtelijk gebrand en de theemelanges worden er gecreëerd. Daarnaast komen ook vele vleeswaren uit Italië. Door de nauwe samenwerking met koffiebranders en thee-melanges kunnen zij de kwaliteit en versheid van hun producten controleren/garanderen/waarborgen. Ze bezoeken dan ook met regelmaat Italië om met hun leveranciers te overleggen en om inspiratie en ideeën op te doen (en om te genieten) van de Italiaanse koffiecultuur.

Jonge Ondernemersprijs

In 2010 zijn ze de trotse winnaar geworden van de Jonge Ondernemersprijs. De jury sprak lovend over Doppio Espresso vanwege hun visie, durf en doorzettingsvermogen. In relatief korte tijd is Doppio Espresso een kwaliteitsmerk op de koffiemarkt geworden. Een prestatie waar zij erg trots op zijn en hun motiveert.

 

 

 

 

 

 

 

Na de eerste vestiging in 2007 telt Doppio Espresso inmiddels zo’n 25 vestigingen. Dit aantal zal de komende jaren nog volop verder worden uitgebreid. Sinds 2021 zijn de franchisegevers van de koffie- en lunchformules Doppio Espresso (25 vestigingen), Chocolate Company (19 vestigingen) en Barista Café (23 vestigingen) gaan samen verder onder de naam Caféco. De zaken behouden in de nieuwe organisatie hun eigen naam en uitstraling.

 

 

 

 

 

Franchise Adviseur

Wij hebben gewerkt aan de verdere professionalisering van de formule en begeleiding van de franchise. Momenteel ondersteunen we met het franchise portal de formule.

Wil je meer weten over Doppio Espresso, klik hier om een kijkje te nemen op hun website of neem contact met ons op via 085 – 401 1699 of middels ons contactformulier.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.