Skip to content

Husse dierenvoeding

Franchise in dierenvoeding: Husse

Husse is een Zweeds bedrijf dat in 1987 is opgericht toen ze meerdere merken kwalitatieve dierenvoeding voor honden en katten verkochten met gratis thuisbezorging. Sinds 1991 produceert Husse hoogwaardige producten onder haar eigen merk. Enige jaren geleden heeft De Franchise Adviseur het merk in samenwerking met de eigenaren naar Nederland gehaald via een Master franchise.

Master franchise

In 1993 begon Husse zich te ontwikkelen door middel van franchising in Scandinavië en vervolgens in 1996 in de rest van Europa. Tegenwoordig is deze formule in veel landen gevestigd zoals: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden…. Vandaag de dag werken er meer dan 45 master-licentiehouders en ongeveer 750 franchisenemers/distributeurs voor hen. Het bedrijfsidee van Husse is om alles gemakkelijk te maken voor de klanten. Dierenvoeding, kattenbakvulling en andere producten die worden geconsumeerd door honden en katten worden direct bij de klanten gratis bezorgd.

Het is zeer eenvoudig! De klant bestelt op de website van Husse, via de telefoon, fax of e-mail en zij leveren de bestelling een paar dagen later. Het concept bestaat uit 3 belangrijke elementen:

  • Kwaliteit van producten: de producten zijn van de hoogste kwaliteit
  • Opleiding: masters, franchisenemers en distributeurs worden allemaal opgeleid over de producten van Husse. Dit geeft zekerheid aan de klanten.
  • Service: gratis thuisbezorging: Zij rekenen niets extra’s voor thuisbezorging

Facts & Figures

Branche

Retail

Startjaar

1987

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

10

Entreegeld

€9.950

Franchise fee

Op aanvraag

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Via contract leveranciers

Delen op social media

Franchise kansen bij Husse

Nederland is opgedeeld in 70 tot 80 franchise gebieden. Elk gebied heeft 50000 huishoudens en een minimum van (statistisch) 64000 huisdieren. Voor elk gebied is het alleenrecht beschikbaar tegen betaling van het franchise inschrijfgeld.

Franchisenemers verkopen en leveren Husse producten in hun gecontracteerde en beschermde grondgebied. De verwachting is dat franchisenemers in of in de buurt van hun grondgebied wonen.

Zij kunnen en mogen geen producten leveren in een ander grondgebied.

Kwalificaties en Eigenschappen van Succesvolle Husse Franchisenemers

  • Goede saleservaring of natuurlijk vermogen in interpersoonlijke vaardigheden vereist.
  • Moeten in staat zijn nieuwe verkoopkansen te creëren en de voordelen en toekomstmogelijkheden van onze producten te begrijpen en over te brengen.
  • Vastberadenheid en creativiteit zijn essentieel.

Interesse in onze franchisekans?

Als je enthousiast bent over de Husse-franchiseformule en klaar bent om deel uit te maken van ons groeiende netwerk, staan we klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen. Gebruik ons eenvoudige contactformulier hieronder om contact met ons op te nemen. We kijken uit naar je bericht en het verkennen van de mogelijkheden van een succesvolle samenwerking met jou als franchisenemer. Samen bouwen we aan een stralende toekomst met Husse!

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.