Ga naar hoofdinhoud

Husse dierenvoeding

Franchise in dierenvoeding: Husse

Husse is een Zweeds bedrijf dat in 1987 is opgericht toen ze meerdere merken kwalitatieve dierenvoeding voor honden en katten verkochten met gratis thuisbezorging. Sinds 1991 produceert Husse hoogwaardige producten onder haar eigen merk. Enige jaren geleden heeft De Franchise Adviseur het merk in samenwerking met de eigenaren naar Nederland gehaald via een Master franchise.

Master franchise

In 1993 begon Husse zich te ontwikkelen door middel van franchising in Scandinavië en vervolgens in 1996 in de rest van Europa. Tegenwoordig is deze formule in veel landen gevestigd zoals: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden…. Vandaag de dag werken er meer dan 45 master-licentiehouders en ongeveer 750 franchisenemers/distributeurs voor hen. Het bedrijfsidee van Husse is om alles gemakkelijk te maken voor de klanten. Dierenvoeding, kattenbakvulling en andere producten die worden geconsumeerd door honden en katten worden direct bij de klanten gratis bezorgd.

Het is zeer eenvoudig! De klant bestelt op de website van Husse, via de telefoon, fax of e-mail en zij leveren de bestelling een paar dagen later. Het concept bestaat uit 3 belangrijke elementen:

  • Kwaliteit van producten: de producten zijn van de hoogste kwaliteit
  • Opleiding: masters, franchisenemers en distributeurs worden allemaal opgeleid over de producten van Husse. Dit geeft zekerheid aan de klanten.
  • Service: gratis thuisbezorging: Zij rekenen niets extra’s voor thuisbezorging

Wilt u meer weten over deze formule of over de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of stuur een mail naar naomi@franchiseadviseur.nl

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.