Skip to content

Truckwash 1 Group

Franchise Truckwash 1 Group

Een wasstraat voor trucks en bedrijfsvoertuigen. Bij Truckwash 1 Group kunt u met zowel grote als kleine voertuigen terecht voor een schoon resultaat. Met professionele apparatuur en ervaren personeel zorgen zij dat de grote voertuigen weer stralend schoon worden. Met meer dan 10 vestigingen en een groeiende vraag is besloten de groei met franchise verder in te zetten.

Krachten bundelen

Deze franchisegever staat voor kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit, sfeer en efficiëntie. Bij deze formule kun je jouw vrachtwagen of ander groot voertuig laten reinigen. De voordelen zijn korte wachttijden, waardoor je snel weer uw weg kunt vervolgen. Een afspraak maken is niet nodig.

Voordelen van de Truckwash 1 Group formule:

  • Naamsbekendheid door diverse marketingactiviteiten.
  • Toegang tot het klantenbestand met maar liefst 7000 klanten.
  • Inkoopvoordeel door centrale inkoop en eigen logistiek, alsmede scherpe inkoopconditities bij geselecteerde leveranciers.
  • Administratie wordt verzorgd
  • Trainingen
  • ICT oplossingen

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

2002

Type samenwerking

Hard franchise

Aantal locaties

8

Entreegeld

€ 20.000

Franchise fee

Maandelijks 8%

Benodigd eigenvermogen

€ 50.000

Investering

€ 200.000

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoop

Centraal en bij leveranciers

Delen op social media

Franchise als groeimodel

Daarom zijn zij op zoek naar enthousiaste franchisenemers voor nog meer franchisevestigingen. Dus ben je een ondernemer pur sang met een grote affiniteit voor trucks en andere grote voertuigen? En ben je niet er niet vies van om zelf ook een borstel te pakken en samen met jouw team een wereldprestaties te verrichten op het gebied van wassen? Neem dan contact met ons op via naomi@franchiseadviseur.nl  of bel naar 085 – 401 1699. Wij brengen je graag in contact met deze succesvolle formule en bespreken de mogelijkheden.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.