Skip to content

Finale Franchisenemer van het jaar 2023

Finale Franchisenemer van het jaar 2023

Op zaterdag 7 oktober om 12:30 uur vindt de finale plaats van Franchisenemer van het jaar 2023.

De finalisten zijn:

Locatie:
Van der Valk A4
A4 3
2132 MA Hoofddorp

De Nationale Franchise Beurs is geopend op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober van 10:00 tot 16:00 uur.

Wil je bij de finale aanwezig zijn en daarnaast De Nationale Franchise Beurs bezoeken?  Klik op de groene balk om jouw gratis entreekaart te bestellen.

Voor vragen of opmerkingen kun je ons ook bellen op 085 4011699 of stuur een e-mail naar naomi@franchiseadviseur.nl.

Samenwerking Secret View

De organisatie van De Nationale Franchise Beurs hebben de handen ineen geslagen met mystery shopping platform Secret View.
Secret View zal in het geheim langs gaan bij de 3 finalisten om hen te beoordelen aan de hand van diverse factoren. Daarnaast zullen wij, De FranchiseAdviseur, samen met onze (mede)organisatoren De Nationale Franchise Gids en Franchisefactory de rol als vakjury op zich nemen, door de finalisten te beoordelen op o.a. klantbeoordelingen en benchmarking. De laatste beoordeling zal plaatsvinden tijdens de uitreiking op de tweede beursdag, zaterdag 7 oktober. Nadat de 3 finalisten een korte pitch hebben gegeven mogen de bezoekers hun stem uitbrengen op hun favoriete franchisenemer. De 3 scores worden bij elkaar opgeteld, waarna duidelijk zal worden welke franchisenemer met de titel Franchisenemer van het Jaar naar huis gaat.

Franchisenemer van het jaar 2023

Naast het feit dat de winnaar de titel Franchisenemer van het Jaar mag dragen én uitgebreid in de spotlights wordt gezet op de website van de organisatoren van De Nationale Franchise Beurs, ontvangt de winnaar een verzorgd lang weekend voor twee personen naar een mooie Europese stad of een zonnig strand, om daar te genieten van de welverdienste

De Nationale Franchise Beurs 2023 - Franchisenemer van het jaar - De FranchiseAdviseur

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.