Skip to content

Gehoorschade? Hearings houdt uw oren heel.

In Nederland en België zijn er miljoenen mensen die wel eens bloot staan aan te veel geluid. Gehoorschade ligt op de loer. Toch denken mensen vaak dat het wel mee valt….  Gelukkig houdt franchiseformule “Hearings” uw oren heel.

Cijfers om stil van te worden

Uit onderzoek van het Erasmus MC blijkt dat 14% van de kinderen in de leeftijd van 9 tot 11 jaar al gehoorschade heeft. Dat is 1 op de 7 kinderen in deze leeftijdscategorie. Staan wij daar als volwassenen wel genoegd bij stil? Wij worden er in ieder geval stil van. Toch kunnen we hier iets aan doen.

Tinnitus en slechthorendheid

Jong of oud. Bijna iedereen heeft het wel eens ervaren: een piep in het oor.
Tinnitus heet dit. Oftewel oorsuizen. Vaak gaat het weg, maar we beseffen niet dat we toch al gehoorschade opgelopen hebben. Tinnitus is een vorm van gehooroverlast. En dan heb je ook nog andere vormen van gehoorschade. Denk hierbij aan gehoorverlies zoals slechthorendheid of doofheid. Bij Hearings zijn ze iedere dag bezig om mensen te beschermen tegen gehoorschade. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Gehoorbescherming op maat

Onder leiding van Kees Snijders heeft Hearings in 2009 haar 10-jarig jubileum gevierd. Ze maken op maat gemaakte oordopjes. Ook wel otoplastieken genoemd. Otoplastieken beschermen tegen te veel geluid en toch kun je blijven communiceren. Ze zitten perfect in je oor en ze gaan jaren mee.

Hearings maakt oorafdrukken en print volledig 3D perfect zittende otoplastieken. Zij doen dit met name de zakelijke markt.

Otoplastieken

Groei

Sinds 2014 hebben ze een bewezen concept waarmee alle zorg uit handen genomen wordt voor bedrijven. Dit is het 100% garantie concept. Met dit plan hoeft een bedrijf slechts één keer de aanschaf te doen. Als men jaarlijks de producten laat controleren en hier een klein servicebedrag voor betaalt, dan neemt Hearings alle garanties over. Zelfs als een medewerker de oordopjes verliest. Dat is een unieke service en wordt nergens ter wereld op deze manier geëvenaard!

Omdat dit concept zich al jaren bewijst hebben ze de laatste jaren een groei van minimaal 40% gerealiseerd en dat gaat zich de komende jaren alleen maar verder doorzetten.

Franchisenemers gezocht

In 2020 gaat Hearings dan ook op zoek naar franchisenemers. Zij zoeken enthousiaste ondernemers om het 100% garantie concept mee uit te dragen. Bent u geïnteresseerd? Klik dan snel hier voor meer informatie. Of neem contact op met ons. Wij brengen u graag in contact met Hearings.

Specialisten

Bij franchiseformule Hearings geloven ze in het beschermen van mensen en het delen van kennis. De specialisten staan dagelijks klaar om mensen te helpen met alle vragen die er zijn op het gebied van gehoorbescherming. Het motto is dan ook, “wat je draagt maakt niet uit, als je maar gehoorbescherming draagt die werkt“. Daarnaast geven de specialisten van Hearings een deskundig advies en delen zij regelmatig tips.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.