Skip to content

HKB opent advieskantoor in Noord-Limburg

HKB, de franchiseorganisatie die bedrijfskundig advies levert aan het MKB, opent een nieuwe vestiging. De nieuwe vestiging richt zich op de bedrijvigheid in Noord-Limburg. De franchisenemer is Marc Puyn, woonachtig in Venray.

Over HKB

HKB levert bedrijfskundig advies gericht op het succesvoller maken van MKB-ondernemers. De franchisenemers van HKB begeleiden bedrijven naar een betere bedrijfsvoering en zorgen voor rendementsverbetering. Dit gebeurt met heldere analyses en een uitgewerkte methode. De missie is om te zorgen dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. De deskundigheidsgebieden zijn groei, strategie, financiering, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap.

Over Marc Puyn

Marc Puyn neemt 25 jaar ondernemerservaring mee. “Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader was ondernemer en het was eigenlijk vanzelfsprekend dat ik dat pad in zijn bedrijf (Kersten Europe) zou volgen. Het bedrijf staat als een huis zodat ik nu mijn hart kan volgen: anderen een stap vooruit helpen. Als ondernemer weet ik hoe lastig het is om naast je dagelijkse operationele zaken te kunnen uitzoomen op je strategie. Waar wil je heen? Lig je op koers? Wat betekent dat voor de toekomstige strategie? En wat zijn de stappen die we daarvoor moeten zetten?”

Meer plezier en succesvoller ondernemen

Marc Puyn richt zich met de HKB-methode op MKB’ers in Noord-Limburg. De HKB-methode legt de focus op waardeverhoging in de toekomst maar stelt ook vast wat daarvoor op korte termijn moet gebeuren. Door een bedrijfsverbeterprogramma worden bovendien de resultaten snel zichtbaar. Marc: “Met HKB heb ik, naast mijn eigen jarenlange ervaring, de juiste expertise en hulpmiddelen in huis om daadwerkelijk van toegevoegde waarde te zijn.”

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.